Valborg...

Idag ska jag & Virre hämta mami & papi..Saknat dom massor även om jag klarat mig jätte bra. Pratade med Mami igår de hade tydligen köpt massa till mig & lite till virre också & självklartmassa till Danne & Andy. Mamma var dock inte jätte glad eftersom Danne i förrgår ringde till mamma & sa att någon hade repat bilen.. Våran stackars fina saab.. Men men bara & fixa.. Förstår inte varför de ska vara dumma männiksor som måste göra sånna onödiga saker..
Sen ikväll blir det fest med de vanliga.. Sofia & patte & C.O & jag virre & adde.. ska bli massa kulit..
Hade rätt kul i lördags också.. Spec hemma hos mig...
Tyvärr började Emelie bråka med Marco men jag förstår henne & Sofia vart rätt besviken hon med & jag blev vädligt ledsen för Sofias skull.. & Stackars Sarah blev för full &mådde vädligt dåligt hihi.. De ända som klarade sig var jag & Elin.. tror jag ialf hihi..
Bättre lycka nästa gång ialf.. Tycker om er alla ialf =)...
Nu ska jag göra frukost thihi.. pusssss

image96  image97
                                              image98

ppaarteeeejj

Kom precis hemfrån jobbet.. Ett stort suck för bandet som spelade as högt & sög röv som va ganska nära mitt job b & spelade.. fick ha högsta volymför att överrösta..

Sen kommer det in ett fettobarn 5 min inna stängning & bara sätter sig ner & råå stirrar på mig.. Normalt! Ofta en fetto kille går in í en tjej affär & sätter sig ner & bara sitter & kollat & gör saker.. till slut drog han ialf haha skönt de..
Sen känner hag mig lite elak.. En morfar kom in idag & köpte en jacka jätte fin & bad & få den inslagen.. När jag hade slagit in klart & allt sahan.. Jag tror nog grabben bli jätte glad av jakcan han är 11 år... STACKARN! Det är en tjejjacka.. men jag orkadeinte säga till.. lte dumt av mig.. Men morfarn va så söt så de blir nog inte arga.. det är väl bara & byta jackanom nte killen vill springa omkring med en jacka de står WOW på hihi..

Ska snart börja dricka lte här i min ensammhet innande andra kommer.. har köpt massa godis & sarah harköpt morötter & dipp & sofia nötter hahaha sällan hon köper med sig nötter...

Nu ska jag duscha & sen springa iväg & köpa virke till min dricka...

Tonight is ladys night hihihihihi

image95
 Ferre ferre ferree FEST FEST FEST!!

Idag ska jag ha så kuuul

Äntligen lördag.. Dock måste jag jobba men va gör de.. Tydligen ska Patte vara DJ på bikbok idag för det är 20% på ALLT i butiken.. Kul.. kan han inte vara DJ hos mig för en del utav skivorna e sämst.. förutom dom jag fixat såklart haha.. har fixat en ny skiva idag.. Ska dansa som fan inför leche..

Tycker vekrligen att de ska bli super kul.. Måste säga att de ska bli extra kul att emelie följer med eftersom vi haft våra strul men som vi lagt bakom oss.. eller ialf jag hahaha.. Hon kanske tycke rjag e cp haha vem vet.. ne vars men hur som helst är det kul så vi kan "lära känna" varandra på normalt sätt istället för ryktesvägar sätt...

Hörde även att Pascals grupp skulle vara på Leche.. De kanske ska Battla hahahahahahaha.. De får jag inte missa..

Stora probemet nu e vad jag ska ha på mig.. Känning tror jag..eller???

Måste också säga att igår va jag med om det skummaste infallat... Jag & virre ville grilla så vi åkte till mitt land som är södra finnö & grillade & åt &sen drog hem.. OOOKKEEEJ! Kaske inte normalt men mysigt va de..
Längtar till sommaren.. Ska försöka hinna med att vara på landet & åka lite båt,, MYSIGT!
Nej måste göra iårdning mig till jobbet nu..

Sup & Svälg trevligt Helg (jävligt töntigt sagt I know)

Heelt Jävla SNE

Hade kör lektion förut gick ju ab bra.. SÅKLART!!
Nu står jag i skolan & lyssnar sönder "Timbaland feat Keri Hilson - Way I Are" ska fan bänna ut den på skiva tills imorn & dans som aldrig förr kan jag lova..

Har snart religon med äckel Ulla pulla.. Hon e störd.. enligt henne kan hon gå på vatten.. Öhhh YEAH right.. Show me BITCH.......
"Bara man tror på det riktigt starkt så kan man gå på vatten... De finns en källa i ett annat land som har ett heligt vatten som botar ALLA världens sjukdomar" ASG hon är heöt SNE den där bruden *host* bruden.. kärringen!

dags att gå vidare då..

PS 22 jävla dagar kvar till studenten... LÄNGTAR... + balen..
Den kommer bli så fin.. Vill så gärna bara berätta allt som kommer hända men får juuu inteee.. FAN..

PUSS

uschibuschi

Igår kom jag & virre ihop oss.. Eller jag blev rätt irreterad på honom.. Han kan verkligen vara en super irriterande person ibland...

Om du bryr dig så mkt fattar jag inte varför du inte gör någonting åt det istället lilla vän....

Nej ska göra mig iårdning nu.. Ska sälja biljetter till balen halv 11.. men kunde inte sova mer gick ju & la mig 22.30 igår så jag har fått sova massa länge ialf..

Puss

<3

har precis kommit hemfrån stan.. Fikade först med sarah sofia & Linn.. Mucho trevligt hihi.. Sdan skulle jag ha P möte med linn (min chef på wow) & gick åretigen till fräcka haha.. Hon tyckte att jag var duktigt så det kändes skönt.

Tyvärr så såg jag även att jag skulle jobba 1 maj.. Lite tråkigt eftersom jag skulle ha varit med i 1maj tåget med virre hahahaha..

Snart helg också & LECHE ruuuuliiiit..  får se om jag får samma kommentar som sist jag var där att "You bring the sexy back" hohoo Hell YEAH.. I Bring the fucking sexy back..

Snart kommer kulorna hohohooo ( internt skämt till de tjejor som vahär ilördags)


 


yyyeeeaaahhhh

Löning idag.. 6300kr sååå jaaaaaaaaaa!

vad har hänt?

Igår lagade Virre & Adde mat åt mig.. Herregud när hände det sist? aldrig tror jag.. när kommer det hända igen? Aldrig mer tror jag hahaha. Eller?! Kyckling & pomme blev de ialf & sen en rulle på de "Wild Hogs" ganska kuli.. eller lite kulig kanske...

I mose fick jag ialf massa massa minne från sommaren för 3 år sedan när Dj Aligator Vs O-Zone - Dragostea Din Tei kom på radion.. Hihi den låten spelades JÄMT! Ganska rolig sommar ialf..

Jag undrar när jag & Sanna ska äta vofflor hos farmor.. är ganska sugen..

Ciiaaaoooo!!!

Duktig

Idag har jag gjort alla mina  tal i svenska C. Äntligen är det ur världen. Fick även tillbaka min inlämning om framtidsyrket. VG+ fick jag. Fan.. Ville ha MVG.. Men vem vet kanske blir MVG sen ialf.. Hoppas på det...

Sen vill jag säga till dig Sofia att jag tyckte du var jätte duktig idag när du höll tal. Vet mycket väl varför det blev som det blev på lektionen. Men du har verkligen varit stark & du vet att jag står bakom dig i vått & tort!  

image92

                                      image93         April 2007
Gammal bild från studenten förra året                                                                                                             
                                                                                              
Idag har jag svullat igen.. Donken med Virre innan min körlektion kl 13.00. Haha men ikväll är det håträning på d ska nog försvinna & jag vägde mig ävennär jag kom hem. 46.5 sådet kändes bra. Ibland får man som sagt svulla, även om det blivit lite för ofta nu för min del hihi..

Måndag..

Idag så sjukanmälde jag mig från skolan.. hihi buussiiiiigt.. filosofiprov & hade glömt böckerna i skolan.. smidigt.. Men jag har ju inte missat når förutså jag har ju ändå min chans den 14. Istället gjorde jag klart alla mina tal i svenska C.. Blev rätt nöjd.. speciellt med högtidsttalet som är till en som tar studenten..

Har även varit & fikat med Virre Adde & Rikard idag.. Riktigt kul måste jag säga... Sedan körde jag & Virre lite de gick ju också braigt hihi..

En sak som inte alls är bra är att jag köpt en stooor marabo daim idag & ätit på... Men jag skyller på lingonveckan... Förstår inte varför man alltidska bli så chokladsugen då...

Nej om man kanske skulle gå &lägga sig då så man o till balmötet i morgon..

gó natt chompisaar hihi

En bild säger mer än tusen ord

                                                            image89

Ta mig ifrån denna onda cirkel någon..

Varör tar det aldrig slut? Jag trodde att det var över för bara någon veckan sen. Men nej nej neej vad fel jag hade... Det är nu värre en vanligt.. Men jag har nu gjort en sak som kanske förändrar detta.. Har gjort nåt som inte alls är likt mig, men jag fick för mig att detta var den utväg till ett lyckligt liv. Få slut på all dåligt och ledsamt. Nån gång måste man lämna saker bakom sig för att kunna gå vidare. Jag ska nu göra det efter detta jag gjort. Det får bli det sista, sen ska jag blicka framåt på en trygg framtid som jag tror kommer bli mkt ljus för nu har det varit alldeles för mörkt under en längre period.
image88

känslosamdag..

SUCK för denna dag...Har städat massa efter tjej kvällen igår som blev jätte lyckad.. Riktigt roligt med sexparty men fan va öppen tjejen var som var här & snackade... Köpte n del saker ialf.. Nån snäcka men några slags kulor haha ärlite nervös för den..
Glad var jag igår för att Linn kom.. Har inte träffat henne på hur länge som helst eftersom vi har bråkat en del men nu är vi tillbaka där vi hör hemma.. Är massa glad & var glad över att se henne..

Som sagt idag fick jag stääääda massa hihi men det hör ju till.. Var på riktigt bra humör när jag vaknade.. Var inte alls bakis.. trodde nästan de eftersom vi gick virade till Deli där Sofias kille spelade.. Träffade Virre & Adde där också..
Men trots att jag var så glad så fick jag ett oväntat besök hem... Linus!
Han var ganska arg... Sa en del saker till mig som tog riktigt hårt på mig.. Visst vissa saker förtjänade jag.. Men det sista var FÖR mkt så jag kände bara hur tårarna började spruta &jag såg bara svart.. Hanförsökte hålla kvar mig men jag orkade inte.. Klarar inte av detta! Det du sa då & även en sak du sa innan fick mig att tappa allt.. Trodde aldirg du skulle säga så.. Vet att Han kan vara tuff när han är arg.. men vem är inte de.. Men det där va droppen för mig just då.. Men men.. Detta vända ialf upp & ner på resten utav dan..
Är så trött nu efter allt..

Fick ialf lite tröst av Sanna & även av Virre som köpt kanelullar så nu sitter vi & dricker te & äter bullar så jag nu är jag ialf pytta lite på bättre humör... & Jag blev även glad nu när jag äntligen laddat ner Caramelle ft Nitro - Self Control som e as bra & + att Virre laddat ner Alex gaudino - destination calabria aaaas bra...
Nej om jag skulle sätta mig & kolla på Discovery nudå hihi..
                  image83          image84         
                     Linn sötnos                          tjajorna synd att sarahs sanna inte kunde va med på kortet                                image87
 De va riktigt kul på Deli

Dissaar

Tog de kloka beslutet & sa ifrån om Miss worl.. Sa att jag inte orkade.. haha.. Fan jag passar väl inte in med massa tjejer som är oskyldiga haha.. För jag är ju långt ifrån oskyldig hahahahaha nej vars nu var jag töntig.. & om jag hade varit med hade man fått TÖNT stämpel av sofia.."fan va töntigt" hade hon sagt haha.. Håller med henne...
Kul att de tyckte att jag var vacker & så den karamellen ska jag suga lite på i helgen.. Känner mig ju inte spec fin.. Ända gången var när jag provade min balklänning hihi..
Nej nej men hur som helst jag är ingen "miss world" "Miss norrköping" "slits" "more" tjej.. Jag är bara en helt vanligt tjej som trivs bra med det jag har & har inga planer allt på attvisa upp mig.. Skönhet kommer inifrån inte ut ifrån.. Det kan finnas hur goa tjejer som helt men som kanske är är jätte vackra.. Men de blir vackra eftersom det har en sån utstrålning inifrån.. Sånt tror ialf jag på...

image81                           image82
Nej nej ingen miss world här inte.......                                    Men är fan lika glad för de.. Om inte gladare!

Miss world?!

Usch vad trött jag e.. man måste ju gå upp super tidigt & fixa sin egna frulla nu när päronen är bordehihi..

Jobbade igår & hade två praoelever.. va Jobbigaa som vaaa... Wee.. den ena tjejen va ju fan en bitch hahah & dom gick bara i 5an.. Hon trodde verkligen att hon var snyggast i världen & tröck ner den andra tjejen.. Jävlaaa ?++#¤&.. Ne nu ska jag inte vara sån..
Det kom även in två tjejer till jobbet & presenterade sig jätte artigt.. De frågade om jag ville ställa upp i "miss world" på otten idag...
"hahaha neee gud nej"sa jag eftersom jag absolut inte gillar skönhetstävlingar.. Riktigt nördigt eftersom det alltid är med tjejer som vill visa upp sig & tror de e aaaaap snygga.. Men de två tjejerna gav sig inte utan sa "joo du skulle passa så bra, du är ju jätte vacker... Hahaha ee yhea right! "jag har inget smink idag & + att jag är för kort" försökte jag komma undan med.. "du är ju jätte fin & du skulle lätt kunna komma som du är till otten.. & du är inte alls för kort..snälla var med sa dom tusen gånger.. Mitt sista försök till att inte vara med va att jag skulle jobba till 19.00 & man skulle vara på otten reda kl 18.. Men trot eller ej de skulle göra allt de kunde för de ville verkligen att jag skulle delta...*SUCK* fan va jobbigt & spec TÖNTIGT.... De skulle ialf ringa mig kl 10 idag & säga om de kunde fixa så jag kunde vara med... Jävligt pinsamt..
Jag vill inte.. blev tillfrågad förra gången de va miss norrköping & jag sa verkligen "NEJ ALDRIG".. Hatar ju sånt där.. Vet att de va tjejer som sa "det är verkligen en ära attf å representera min skola, & de tycker verkligen att jag är snygg".... Tjejer tjejer tjejer... Kan nu sluta tro så mkt om er själva... Sånt gillar jag inte heller.. tjejer som TROR de e snygga.. Visst det finns verkligen fiiina tjejer..Men dom tror sig ialf inte vara nåt.. Spec Sanna hon är ju supr söt.. Men hon tror sig inte vara det.. & + att hon super snäll...mot ALLA & inte dömmer något.. Eller de kanske finns nån puck hon dömmer haha ibalnd..

Fick även världens migränanfall igår.. UUUSSSCCHH.. Spydde & hade jätte ont i huvudet efter dansen.. Stackars virre som hade köpt pizza men tack för att du ställde upp igår när jag mådde så dåligt..

Nej nu ska jag äta lite & sen till körskolan...

Pussssiissar

Virre min lilla stackare

Virre smsade mig för 1.5-2h sen & sa att han hade blivit vittne åt en trafikolycka.. Tydligen hade en kille blivit påkörd vi shell nära där han bor.. Men bilen hade inte kört så fort så han var vid medvetandet ialf..
Virre stackaren åkte i bilen bakom så han såg ju allt.. Det måste vara massa läskigt..
Lite chockad vart han nog.. Men dutkigt av honom att ringa SOS & kolla med killen hur han mådde...
Jag hoppas att jag inte behöver uppleve något sådant när jag tagit körkort..
Nu ska jag gå & trösta Virre lite efter chocken så han blir glad igen..
Godnatt...

Äckel väder

va fan har hänt med vädret? Regn!.. Äckel hora va tråkigt väder det är.. Snart har jag projekt sen ska jag gå & handa till maten jag ska laga idag hihi.. Fetaost kyckling med pasta.. tänk om de blir as äckligt.. vad gör jag då? Då får de väl bli knäckisar en hel dag igen haha. Nej det SKA bli bra..

Står just ni mitt emot Sofia darlingen & diskuterar skolans matsedel för veckan.. ÄCKEL PÄCKEL MAT
Skolans mat är så vidrigt äcklig så man får spy.. Men ibalnd måste man ju äta... Men det händer ju ofta att jag sofia & Sarah går till paus & tar en godis sallad istället...MMMMMM så gott..
Nu ska jag fortsätta prata med Sofia.. Hoppas detta äckel väder blir bättre snart...
CIAOO

Ett måste..

Här är några låtar som jag tycker är ett MÅSTE om man som jag älskar RnB/Soul

Bone Thugs-N-Harmony - I Tried feat. Akon

Akon Feat. T-Pain - You Got Me

Taio Cruz - I Just Wanna Know

Million Stylez - Miss Fatty

p
diddy-through the pain_(she_told_me) (feat. mario winans)

the game-wouldnt get far (feat kanye west)

p diddy-wanna move (feat. big boi ciara and scar)

Brick & Lace - Love is wicked

timbaland-fantasy (feat. money)

Bone Thugs -Lets change the world (så jävla fin låt)

Dady Yankee - La Gata (Remix) (skönaste raggaeton låten)

Grekiska - Zion y Lenox feat Dady yanke
 
Bone Thugs-N-Harmony feat. Akon - Forget Me (
Klockren)

p diddy-last night (feat._keyshia_cole)

Cassie ft. Ying Yang Twins - Me and You (cn remix) (skönare remix får man leta efter, FAN va het cassie e)






Vad tyst det är..

Nu när ag kom hem från dansen så möttes jag tysnad.. Just det ja, mamma & pappa drog ju idag till Kina. Jag som alltid är  van vid att det är mat färdigt & att papi sitter & kollar på TV & mami bubblar i telefon. Men nu fanns  de varken mat eller någon TV på...
Hur ska jag klara detta hihi... De kommer nog gå bra.. Tänkte laga fetaost kyckling imorn med pasta.. Intressant & se om de blir bra hihi.. Men det är väl bara & följla arlareceptet antar jag..

Har tänkt på en annan sak idag.. Det handlar om en person som bara för någon vecka sen ringde mig en del men som det helt plötsligt blivit tyst ifrån... & igår hörde jag av mig på ett sms, men det verkade inte vara helt uppskattat så det kanske är bäst att det är så som det är nu... Vi lever på helt olika håll..
Vissa saker får man helt enkelt acceptera.... Tråkigt! Men det kanske är bäst såhär när jag tänker efter...

Nej nu ska jag duscha & sen äta en knäckis.. sen blir de väl dag att hoppa i säng.. skönt att sova i mamis & papis säng...
Godnatt alla snuffisar..

step på friskis..

Usch är ganska seg nu efter stepen.. Jag tyckte inte att de va så jätte jobbigt men man svettades mkt & blev seg efter hihi.. Hoppas att de förbännde mkt nu som rita sa.. Hon brukar alltid ha så kass musik med sig.. I när hon satt på musiken idag tänkte jag "vaa fan är de här kritan".. men de blev riktigt bra sen.. Good girl eller äldre dam eller kvinna elelr va jag ska säga haha..

Nu snart ska jag gå till Helens & ha teorilektion... Sen är det körlektion på fredag hihi..

Virre ringde förut också & hade 10000000 frågor.. På det sättet kan han vara lite jobbig, ibland e de riktigt dumma frågor han ställer som typ "Är det halv 10 din dans slutar?" Han har nu hämtat mig från dansen i snart 1 år & det är alltid samma tid jag slutar ditt snehuve..
Sen fattar jag inte varför du ska säga "såg att du pratade med den personen mkt".. Bara för att du inte är kompis med denna person längre behöver det inte betyda att jag inte får pata med personen.. eller??
Man pratar väl med alla & ofta jag står & kollar in Virre & ser vilka han pratar med & sedan säger.."såg att du pratade idag" för det är ju normal & prata & vara social tycker ialf jag hahahaha..
Ibland undrar jag vad en del killar har innanför sina pannben.. Men antagligen tänker väl dom desamma om oss tjej ibland.. Fast jag tycker ALLA tjejer är bäst hahaha...

toffel..

Usch vad trött jag är.. Har hjälpt mamma idag & ta hand om Ikor.. Hon skulle följa med nån tjej till amntorp så hon bad mig hjälpa henne å det var klart jag gjorde de.. Förstår inte vart samhället är påväg för tjejen som mamma skulle följa med ville att hon skulle följa med pga att hennes pappa inte kunde.. varför inte hand kunde var pga att han fått läggas in på sjukan efter att försökt t livet av sig.. Han mår dåligt efter att hans fru (hennes mamma) gick bort i cancer.. Förstår att sånt är jobbigt men i sånna stunder så gäller det att ställa upp för varandra inom familjen..

Va riktigt skönt att rida ut nu när det är så skönt väder.. Virre va säll att komma & hämta mig & som vanligt satt han i mc kläder som han alltid gör nu för tiden när han hämtar mig.. Han ska alltid alltid åka omkring med sin mc.. visst kan förstå att ha tycker tt de e kul & ha ställt på den men för fan du har väl ett annat liv än din MC... eller? du kanske e mobbad & inte har några vänner så du måste åka omkring som en mupp hela dagarna...*SUCK*
Ofta man åker runt med mcn istället för att vara med sina kompisar & mig..
Idag när jag du frågade när jag hade tid kände jag nästan.. Eeh när har du lust att gå av mcn för en minut?? sen kände jag det att nej nej orka va med dej hih vilket rim haha oj nu kom jag av mig.. Men hur som helst satt jag hårt ot hårt & sa att imorn e de teori lektion & dans.. ons ska jag ta hand om ikor, tors är det jobb & dans fre jobb & lör tjejkväll.... SÅÅÅÅ SYYYND för dig..Ingen plats för dig.. Nej nu vajag elak men han är som sagt STÖRSTA TOFFELN med sin mc de kan jag lova.. N.Ö.R.D...

image78                   image79 
Gullisen Ikor                                                     Blir så trött på sånna som tofflar.. Nämner inga namn *host Virre..*

                                                           image80
                                                            Jag ÄLSKAR solen.. Ge mig mera....

hälsa eller inte..

hade en rätt intressant diskussion idag med mina vänner om folk man inte gillade.. så kom en fråga upp på tapeten som löd följande " om en person som man inte gillarhälsar eller pratar med en ska man hälsa tillbaka då eller bara skita i personen?"..
Den frågan var lite svår.. Om någon hade ställt den till mig för 3-4 år sen hade jag sagt.. "Skulle aldrig hälsa".. Men nu har man växt upp en aning & självklart skulle jag hälsa.. Om en person som jag inte gillar skulle hälsa skulle jag hälsa tillbaka.. Skulle ju bara se töntigt ut om jag låtsades om som ingenting & sen bara gå förbi.. Lite dagisnivå faktikst.. Sen kanske jag inte skulle stå & snacka gärnet med personen ifråga om inte personen & jag hade nåt ouppklarat..
En del tänker säkert lite olika i detta självklart men jag tycker ialf inte att mandör av att säga "hej".

Jag hoppas verkligen detta superväder håller i sig..tyvärr såg jag dock att de skulle bli sämre ons, tors & fre..
Imorn åker mamma & pappa till Kina också.. Skönt för dom, de har dom förtjänat..
Trevlig resa mina älskade päron...
                                   image75                                                                                                              

Att så lite kan betyda så mycket..

Följde ju som sagt med mamma idag till stallet & hoppade med hennes här Ikor.. Vet inte hur många gånger hon sagt att "gud vad kul det var min prinsessa", "du är så duktig" eller "jag är så stolt över dig"..
Blir verkligen glad över att göra mami glad.. Alltid.. Men vadå vad är det som är så speciellt det är ju inget jätte stort.. Likaså är hon otroligt tacksam att jag ska vara hästvakt åt Ikor nu är mami & pai ska till Kina.. Visst jag är ingen ridtjej längre.. Följer med 1-2 ggr var 3 månad men det är väl ändå självklart att jag ställer upp nu när de åker iväg...Har tänkt på de idag hur en liten sak kan uppskattas så mkt för henne.. 
                                                                     image74
                                                                                 Gulliponken Ikor
Älskade mami..
Kan förstå att hon börjat uppskatta små saker mer än förr. Efter hennes cancer har hon blivit så annorlunda.. Hon är inte alls samma människa.. men vadå vem är det efter två bakslag? Cancer två år i rad vad de värsta jag någonsin upplevt..
Jag minns den dagen du kom & sa att du fått en tumör... Jag kännde hur jag fick svårt att andas & nästan svimmade... "detta är inte sant, nej det här händer inte mig".. Det var ofta så jag tänkte.. Det var ju bara mormor & alla andra mormo&morfar, farmor &farfar som fick cancer..inte min mamma.. NEJ de kunde inte stämma.. Men så var det.. Bara att acceptera att min mamma fått bröst cancer..
Blev så jävla fucking förbannad.. Hon hade ju varit & testa sig ett halvr inna & frågat va de va för knöl.. Men de där äckliga sjuksköterskorna hade slarvat bort jornalen... Sparka dom asen säger jag..  De var ju as bra att cancern hade spridit sig & att skelettet hade börjat växa sig utåt i bröstet så att nästan skinnet hade spruckigt.. Hade ni aldurg slarvat på den där jornalen hade de kanske inte blivit så livshotande som de nästan blev...
Den där sagen du opererades första gången glömmer jag aldrig.. När jag såg dig där i sjuksängen svag & helt borta slutade mina tårar aldirg rinna.. Shit du som var familjens solstråle & maskott & som alltid fanns där låg nu där i sängen helt liten & svag.. Jag mådde dåligt & kände nästa spykänsla när jag såg alla slangar som gick in i magen på dig..
Kunde inte äta på flera dager efter det besöket..
Till slut kom du hem & jag var lyckligare än någonsin... Den lyckan varade bara 8 månader.. Sen fick du det nya beskedet att det spridit sig till det andra bröstet... Nej nej neej inte en gång till.. Jag visst vad jag skulle få uppleva.. den här gången var min kropp berädd.. Trodde jag ialf.. Men lika berörd vart jag dengången vi i familjen besökte dig på sjukan.. Jag hatar en där atmosfären.. hatar allt som har med sjukhus & göra...

Idag är du frisk.. eller ja de som läkarna säger "det som inte går & se finns inte"..
Är så glad för att du kämpade så mkt... Har tänkt på alla saker vi gjort tillsammans efter dessa två år.. Tänk om du gått bort.. Då hade vi aldirg haft det så rlogt som vi hade hela familjen i Malasya när du fyllde 50.. & din 50 års fest på hugo skulle aldrig blivit av...
Jag skulle aldrig mer fått höra "min prinsessa" eller skulle aldrig fått de där smsen från dig som det stått "säg till när du kommer hem för om nåt händer dig minprinsessa vet jag inte vad jag skulle göra, älskar dig"..
Du är verkligen den bästa mamma man kan ha.. Är så glad för din skull & jag ser hur lycklig du blir av att berätta att du kommit två & etta på dressyrtävlingarna med Ikor...
Du är verkligen min idol & när livet känns tungt tänkter jag alltid på hur stark du var.. & vem vill inte ta efter det?
Många tjatar & tycker synd om sig själva & går & sjukskriver sig för att de har ont i ryggen eller för något annat skit.. Du klagade ALDRIG eller tyckte ALDRIG synd om dig själv.. Du är världens superwomen...
Helt sjuk att du fortfarande går upp varje morgon kl 7, 5 gånger i veckan & åker & simmar 2000m.. Det har du nu gjort i 30 år... blir trött av attens skriva om det haha...
Du betyder hur som helst allt för mig mami.....& du är min STORA idol... Jag bryr mig inte, eller någon annan i våran familj, att du inte har några bröst kvar för det är skönheten innifrån som säknas & det har du gott om.. Om den skönheten skulle säknas i pengar skulle det bli flera miljarder 1000000 gånger om..
My Mamy Is The Best Mami In The World...
                                                                          image73
                                                                           Vad söt du är mami =) Älskar dig


Wasaparken nästa

Är så glad fär att de e soligt idag så nu ska jag träffa sarah & sofia i Wasaparken såå  skönt.
Har dock ganska ont i huvudet efter att jag hoppade mammas häst idag.. Han va nämligen nära på att vagra så jag tänkte att nej för fan de ska du inte få så jag tröck på som fan.. Han hoppade världens språng & började bralla iväg.. Mitt huvud flög fram & Ikors huvud bak.. BANG där slog mitt huvud i.. & jävla va ont de gjorde.. blev helt yr men jagfortsatte hoppa som ingenting..efter såg jag hur  snyggt blåmärke jag fått under hakan.. Men men är snygg ialf hahahahha eller inte...
Men men nu ska jag dra till wasapaken.. Bee there hahahhahha

20 grader...

Fan vilken skön dag  de har varit..20 grader..skööönt.. Har haft en super dag men sanna & vi har suttit på ute serveringen på fräcka & ätit en "greken" mummssiiiii.. Sedan gick vi vidare till Halvars dit även Virre kom & glänste med sinhoj.. fan va sexidu såg ut babe hihi..

Fick mig även en åktur idag & de va sålit hihih..

Ikväll har jag & virre övningskört också.. Super bra gick de.. Så söt är du när du säger till mighihi.. Uppskattar verkligen det.. & även dig som står ut med mig..
Blev en bra avslutning när vi åkte till den speciella platsen & kollade på stjärnorna.. tyckte de va super mysigt.. Nu väntar du på migi mitt rum så vi kan åka hem till dig hihi så kanske orde skynda mig till virre nu hihi så han inte börjar sakna mig hahah..

Puss & godnatt alla vänner...

Duktigt..

Denna morgon började med att jag tog på mig lite(ovanligt va haha..) Sedan blev de en förbränningstablett & sen en långpromenad runt strömmen.. De va sjuk va fint väder de va ute & de e de fortfarande.. 14 grader redan kl 9.30. efter den prommisen blev det att äta frulle med papi.. Som vanligt är vi båda glada av varandras sällskap men visäger inte så mkt till varandra man vet bara att båda gillar ens sällskap.. Konstigt det där egentligen hihi..

Har nu även smsat Sanna darling för att få med henne på en fika.. Nattis nattis nattis, du börjar nyttigt &sen bara vii gå på en fika... Jag blirså trött på mig själv iband.. men vadå ibland måste man få äta lite onyttigt man tränar ialf bort de sen.. & jag har & virre ska baka bullar idag också så de kommer ju bli en fortsättning på det onyttiga hihi.. Hoppas Sanna hänger påför jag e riktigt suger på en "greken" på fräcka.. De e så mysigt på deras uteservering.. Jag & sofia gick nog & fikade där varje dag efter skolan förra våren.

Idag ska virra slätta ut mcn också.. Så vi skulle ta en tur.. De ska blir SJUUUUKT kul..
image69
 Den är så fin....

Förvånad...

Idag ringde en gammal vän till mig.. Grejen är den att hon är en utav dem som jag alltid umgicks med förr & som jag var super tight med.. Men hon är även en av dom som spekulerat i mitt liv fast hon inte känner mig längre...
Helt sjuk egentligen att hon ringde.. Menar de va ju 100 årsen vi pratade.. Har ju bara hälsat när vi träffats på balmötena... Vet inte hur mångagånger hon sa att hon kände sig dujm & dålig för att hon inte hört av sig.. & att honkände sig dum som typ hade varit kall mot mig när vi träffats.. Fick en liten chock & sa.."vadå kall".."har inte jag märkt eller inte tänkt på" tror hon fick en chock då.. Hon har säkert trott att jag brytt mig om vad hon tänk, sagt eller gjort mot mig.. Men nej nej neej.. Grejen är den att mina kompisar från förr finns inte för mig längre.. de är mina bekanta.. Visst de va kul att denna tjej ringde idag.. Men jag kände det att nee jag trivs så jävla bra nu som det är nu jag behöver varken henne elelr dom andra.. Mina vänner som jag kan lita på till100 idag är sarah & sofia..  ställe alltid upp.. & virre är superhärlig & hans kusin & jag kommer ju bra överens.. Likså så Johnsson & mild e skysta.. & sen de jag brukar festa med ibland pascal & gänget.. Nee fan jag har de ju riktigt bra.. V
nnerna från förr är inget bakslag för mig att jag inte har kvar.. Tvärt om har jag riktigt sköna kompisar idag som kompisarna från förr är ljushår ifårn..

Är så himmla glad för det jag har idag..
Förr hade jag massa kompisar.. Men hellre som det är idag.. Några väldigt Nära kompisar än många som man inte alls står nära..

image65         image66
Lite från förr.....                                                                   Glad är jag idag..............


                                                   image67
                                                   för att jag har sånna otroligt fina vänner.....

Niwee in the house haha

Nu har jag dansat klart..mmla kulit i. Vi kom långt & de gick rätt bra för mig.. Vi skulle dansa två & två så jag fick blimed natta krull.. Vi va as braaiiga.. eller förlåt, fel i svenska språket.. Vi va klockrena haha..
Lite pinsamt bara när det var massa killar som stod utanför dörren & kollade inte.. Men vaa an vu va upp på otten så de e bara & vänja sig.. Tyckte jag kände igen en utav killarna.. & visst gjorde ja de, de va ju Emelies pojke Marco.. Men vart fan va Emelie borde inte ni vara med varandra åkig torsdag hihi..
Hhelt as bra & Pascal tykte att vi va duktiga idag..

Efter dansen kom Pirrisen, Adde & Jonsson & hämtade mig.. Eller aa Jonsson hade ju h egna bilom han bruka coola sig med haha.. En sak som va rätt cklig va att när jag gick in i bilen kände jag att jävlar va de stank svett.. Så jag sa de när jag satt mig i bilen" åå FY FAAN".. Virre & Ade började as garva så jag sa "Vem e de luktar segenar svett" & tänka sig att de va virre ponken.. Herre jävlar va virigt hahahahah.. De hade tydligen tränat hårt på friskis men ändå.. Sen när fick man börja ta på sig gasmask pga hans svett hahah Ditt lilla Swettiiee...

Ne nu ska jag gå & Använda dendär vett eller va de heter.. Det som är som en salva som dödar hårsäckarna så man slipper raka...

Arrividerci........

Äntligen...

Nu ska jag snart ta 113 till hagebys fritidsgård & dansa för Pascal.. Har längtat så mkt.. Har övat somm ett as på dansen.. so Let´s roll hahahah.
                                          image64
                                       Pascal & Jessi.. Hoppas du får en kul fredag nu när du fyllt 18 Persi =)

Mina speciella

Denna är för mina speciella vänner & familj som betyder massa för mig ........


image53                         image54
Sahara du är mitt lilla charmtroll du gör mig så glad....     Det finns nog ingen som jag litar på så mkt...

image55     image56
Sanna you are the one and only....                                   Älskar dig brorsan.........

image57   image58
Är det nån som gör mi glad så e de du..Älskar dig bror.. Familia.. ÄLSKAR min mami & papi mest av ALLT..
image59                  image60
Mitt ljus i mörkret <3...............                                       Sotis min lilla bulle kisse..såå söööt..
image61  image62
(några i klassen) Vi e olika men jag gillar er alla ändå... Hihi trivs så bra med er tjejer.. Va skulle ja göra utan er

                                                                      image63
                                                                       Då var det bara jag kvar då........... The End

Jaaaa...

Äntligen klart med min rapport i projektet.... Muchoo gut.. oj en blandning mellapanska & tyska så jävla fult haha..Den blev rätt bra.. försökte verkligen tänka mig in & fantisera om hur jag ville att balen skulle bli... & Om ni frågar mig så skulle den bli jätte rolig & fin.. Ååå kan tänka mig hur fina alla kommer att vara... speciellt vi tjejer *host* inget illa menat mot killar...
Hoppas rapporten duger ialf....

Har även varit & kollat på teater ikväll.. på mitt kusinbarn.. Jätte duktig var du tjejen... Ring mig när du blir gammal & är filmstjärna hahahahaha gice me some money...hahah ne va elakt men sriöst va hon jätte duktig.. Lyckades även ragga med mig Virre.. Tror han tyckte de va lite kul ialf fast vi inte är några direkta teater människor men de kan ju vara kul att göörnat nån gång...

Nu vill jag också att denna månad ska gå fort så de blir skönare väder och valborg... Och såklart leche... Hihi Pascal har redan lanerat vart vi ska vara vad jag ska ha på mig & att vi ska dansa som fan.. hihi knäpp hon är men fan så söt &skönt tjej... Emelie ska även vara med.. kuliiit tycker jag verkligen.. Har ändå fått en ganska bra kontakt måste jag säga något som känns bra.. tror det behövdes efter allt... Så en flaska vodka + redbull & massa shottar så e vi på G eller hur... YEEAAAHHH vad vi ska röja.. Eller fan nu va jag som Pascal & betämmde allt innan hahahah knäpp jag e....

Sen vill jag bara säga att alla som känner nwwaaa va synd det är om Nathalie som behöver bara själv i två veckor nu när hennes föräldrar åker till Kina på tisdag vill jag bara säga.. Kom & Joina mig.... vill ju inte vara sjäääälv.. Visst Virre har lovat att hålla sällskap men jag vill faktikst även ha annat besök med.. Funderar på att ha tjejkväll med lite sexparty... Jag hoppas ni girls är med på de.... Klart vi måste få veta vilken den senaste dildon är som kommit in på marknade hahaha.. Usch va jag flummar kanske e för jag e trött.. Men en sak är ialf skönt.. Är på mycket bättre humör nu..

En sak till bara innan jag ska sluta.. en störd grej som våran psykologilärare sa idag. "Jag har en bild på Hitler på mitt skrivbord när han är ett litet barn, han är så rund och söt om kinderna den lilla söta Adolf" Hahaha vilken jävla skön kärring hon e Sirka-Lisa...

                                          
                                                     image51

Är det denna som blev "Dildo Of The Year" eller hahaha.. hmm min humor borde ifrågastättas men detta skulle ialf vara ett guldkap för oss tjejer hihih

='(

image47 jag vill bara gråta nu... det blev lite mycket just nu..


Kul att min blogg uppskattas så himmla mkt då & att så många läser den... kul att så många vill veta så mycket om mig & mitt liv.......image48

varför finns känslan ledsen för?!

image45 Varför ska jag må såhär för? Vad finns det för anledning? Det händer ganska ofta nu för tiden att jag går omkring & känner mig ledsen.. men varför? Jag är ju lycklig.. eller? vad är det som jag saknar? När jag vaknade i morse kände jag ingen glädje över huvud taget.. Ville helst inte gå upp.. Hade körlektion kl 1 & det gick ju bra men efter de var den  tillbaka igen.. känslan av att vara ledsen & vara minst på hela jorden.. Allt som jag tänker på just nu är saker som gjort/ gör mig ledsen.. Mammas cancer, Virre, Linus, rykten... varför kan jag inte bara vara glad för det jag har just nu...
Jag har min älskling.. jag har min familj som är den bästa någonsin.. Jag har min släkt & jag har Mina vänner framförallt Sofia & Sarah... Vad mer kan jag begära...
Ändå ska denna obehagliga känsla dyka uppfrån ingenstans.. Skulle bara vilja bort från allt & det här.. från norrköping... bort bort bort...... usch.. jag vill vara glad så glad som bara jag kan vara egentligen.. Om jag hade frågat min psykologilärare hade hon antagligen sagt att jag kanske var upprörd över nåt som är undermedvetet hihi vem vet... de kanske e så.. men vad kan då det undermedvetna vara?

                                          image46

jag vill bara hem....

står ni i skolans bibba med fredrik hihi.. han e så snäll .. han väntarpå att jag ska bli klar här så han kan plugga.. Vad duktigt! Har också pluggat.. hittat info om prostutition i Sydafrika.. Helt sjukt & jag blev lite berörd över det jag läste.. Hade ingen aning om att de fanns i Afrika...

Snart börjar psykoligin också.. Ska lämna in mitt arbete också så det ska bli skönt att få en sak ur världen..
Egentligen vill jag bara gå hem nu.. Är inte på humör.. Nej inte på humör alls.. Den jävla idioten som ringde igår förstörde min dag igår & det fortsatte idag... Helt sjukt egentligen vad han kan åstakomma..

En rolig sak är ialf att jag har körlektion kl 1... Så se upp alla som vill ha livet i behåll..

Kan inte Sofia komma till skolan.. hon ska alltid sova lite längre & "råka missa" lektioner haha.. Aja Grahan är ju ialf på lektionen.. undra om han kommer pussa mig på pannan som han brukar göra när vi ses.. Det känns nästan som han vill ta hand om mig på nåt sätt.. Han frågar alltid hur jag mår.. när jag inte orkar gå till skolan ringer han & frågar vart jag är & varför jag inte vill gå i skolan.. Vad söt du är lilla Granen... Även fast du är den största tjejtjusaren kommer jag ändå sakna dig efter studenten...
Idag är även Bocken tillbaka till skolan.. HIhi han har varit på träningsläger med IFK i Portugal.. Vilken lyx... Är så nyfiken på hur de går med hans nya tjej så nu ska jag springa till lektionen & ta reda på skvaller.. Enligt Grahan så fick Bocken nån slagt lättare sjukdom i Portugal.. haha de vill jag höra om va de gäller.. Hoppas inte de e nåt farligt.. GRahna e ju annars bra på att överdriva & så men ändå.. Dags för svaller pressen att ta reda på fakta hahah(jag då alltså)..

Puss and good bye...

I cry...

Won?t open my mouth
You know what I?ll say
It hurts me that it's gotta be this way
I can no longer hide
God knows I?ve tried
I held on as long as I could
If I could change it I would
This is the way I am
And this is what I do

I cry my tears
But they're not for you
Playing a game
I know you've done too
I shouldn't have waited
But still it is all the same
'Cause you know
I?m just playing my game

Close your ears if you don't like
The sound of my voice
You?re acting like I
Like I had a choice
But to leave you behind
Well, I?ve made up my mind

Don?t hold me with your eyes
The light in them I cannot see
No need to blind me
There?s this darkness where I walk
You thought you had your future
All figured out

I cry...

I?m playing my game
image44
Ibland vill jag fortfarande vara liten... Då hade man ialf ingabekymmer...

Jag orkar inte med mera...

Jag vet inte hur jag känner just nu.. jag vet bara att jag vill bort från allt.. Bort från dig.. Snälla varför kan du inte bara låta mig va... Varför måste du ringa för? Varför måste du fråga om vi ska träffas.. Nej jag orkar inte med mer av detta.. nej jag okar inte med dig..
Varför ska du sätta sånna krav på mig? Vad har vi egentligen med varandra & göra längre? Inget! Ändå ska du sätta dessa krav..... Du vet mycket väl att jag tar åt mig fast jag inte vill.. ja du vet mycket väl hur du ska göra.. Jag känner mig stressad nu utav dig.. Känner mig svag & allt är bara het hopplöst..

Dina kompisar tycker att jag behandlar dig illa.. OK... Då får dom väl tycka det.. men tänk efter.. vad vet dom? har de ens någon aning om hur DU behandlat mig? Jag tror faktikst inte de... Inte alls..
De vet nog inte om alla gånger du skällt på mig för ingenting... Inte ens mina vänner spekulerar i dig så som dina gör i mig.. Den ända som sagt nåt är Sanna för hon vet hur du betett dig & hur ledsen du fått mig att bli.... Men det är bara hon som vet... Nu gillar inte du henne längre pga av att hon vet hur illa du gjorde mig.. Kanske var detför jobbigt för dig att inse hur du betett dig.. Eller jusdet ja det var ju JAG som hade varit elak mot dig.. eller hur var det nu?!

Du pratar om hur mina vänner spekulerar i dig.. Då är frågan hur spekulerar dina i mig? Får höra det ena efter det andra hur de pratat & diskuterat mitt liv som om de kännt mig.. Gör de det? Nej jag skulle inte tro de.. De vet ingenting.. precis som du.. Du tror dig veta allt... Du tror du har rätt om allt... Men de har du inte... Jag lovar, jag ljuger inte... Du tror du kan bli vän med de som en gång varit dina största fiender, saken är bara den att det är för sent.. De vet redan hurdu är & har redan bildat sig enuppfattning som du har svårt att ändra på.. Saken är den att du kommer alltid förbli den gamla killen.. Det kommer inte spela någon roll att du blir "vän" med mina vänner.. Jag tror verkligen inte de.. För du kommer alltid vara den DU är...

Varför säger alla till mig att du är världens snällaste? Att du är underbar på alla vis & den perfekte...
Varför är det aldirg nån som tror på mig när jag säger att ja visst är han snäll men han har en sida som ingen vill uppleva?.. Varför? Varför är det aldrig nån utav våra gemensamma vänner som frågar mig hur jag mår? Varför är de bara på din sida? Jag är ju lika mycket människa med känslor jag med.. Varför ska de då behandla mig som nån organism utan känslor... Jag har gråtit... Men inte pga att våran vänskap är histrora utan ditt sett att såra mig på.. Du har nog aldrig förstått de.. Nej klart du inte har för du har aldrig gjort nåt fel enligt dig själv..

Varför ringde du idag? Varför ringde du & berättade hur JAG kände.. Hur kan du tro dig veta så mkt.. Du vet inte alls hur jag känner & du vet då inte mycket.. Du är instängd i din fantasibubbla. Nån borde sticka hål på den & ta dig ut i verkligheten.

Jag förstår mycket väl att dina vänner är på din sida & att det bryr sig om dig.. Men ändå.. Vad har de för rätt att prata illa om mig? Alla kan inte ha tur i livet.. Tro mig jag har också upplevt motgångar..Men alla lär sig att gå vidare.. Livet är inte smärtfritt.. Ingen har någonsin påstått det. Men du verkar tro att du kan gå fel fri & smärtfritt ut från livet men de kan jag lova.. Att du kommer stöta på fler motgångar... speciellt om du inte spräcker den där bubblan snart..
Snälla låt mig bara vara ifred.. Låt mig bara förbli glad, lycklig... Jag har mitt egna liv nu.. Du finns inte med där längre... Våran vänskap är lika död som alla de stackarna som strök med det 11 september...

Kollar just nu ut genom fönstret & ser blåljus utanför... En ambulans! Ibalnd önskar jag att de va jag som låg i den där ambulansen & kämpade för mitt liv.. Jag vet det är tragiskt.. Men du får mig på spnna tankar för jag orkar inte med dig längre....
Som tur är har jag människor runt omkring mig som gör mig stark.. Tillräckligt stark för att kunna krossa dig..
Men snälla om du verkligen bryr dig en gnutta så ber jag dig att låta mig va.. Det kommer komma en dag för dig med bara du tillåter dig att gå vidare.. Du existerar inte längre så förväl & låt mig nu va.....

image43

phuuu...

Är så himmla slut i hela kroppennu efter boxningspasset på friskis.. Virre fan hettsade ju som bara den så man va ju tvungen & slå som fan.. hiih men de e bra att han kotchar lite så man känner att "Nu jävlar e jag på G"... Vrickade dock handleden hihi men idag är jag super women så jag ska ine klaga hihi..
Riktigt skönt med hårdträning var det ialf hihi.. Mer sånt hihi..

Hade även balmöte idag som sög k___.. En del människor i de olika grupperna kan verklogen störa mig till max.. En del ska verka så fina i kanten & tror sig veta allt... *SUCK*.. Det finns en skola som jag stör mig på gärnet just nu... Vill inte nämna skola men människor kanske förstår om jag säger "de lite finare tjejernas skola" där allt ska vara så puttinuttit.... ORRKKAAA er..

Oj Nu fick jag sms från Virre.. thhihihih vad störd han e men söt ändå.. Han vill tydligen komma hit en snabbis hahhaa.. Varför då kan man undra??? Killar killar killar ni i ett nötskal...
Men idag var jag som sagt super women så jag ska vara lite elak & låta honom hjälpa mig med mitt psykologi arbete istället mohahahahahah...
 GIRL POWER FOREVER!!!!

ÄCKLIGT värre

Visste ni att det går att spela äggspelet på kalles kavijar hemsida?? De va den äckligaste reklamen någonsin.. Kaviar är äckligt & ägg ska vi inte ens tala om.. Vem fan utsätter sig för sådan tortyr & går in & spelar ägg spelet helt seriöst??? Någon måtta får det väl ändå vara... nu börjar jag blir riktigt less på påsken.. Lite överdrivet mkt ägg i år tycker jag..

Vill haaa

Har kollat på lite prylar jag vill ha till sommaren.. Jag vill jag vill jag vill haaaa....

image40                  image41
Döö söta juueee                                                                                                  Ge mig tröjan bitch hahahimage42
När jag ser dessa två klänningar tänker jag på sommar... Jag längtar så dant...

Utmaning

Vad heter du?

Nathalie
Vart bor du?
Norrköping

När är du född?

3 Juni 1988
Beskriv din stil med 3 ord?
Blandning mellan rockigt, street & långt ifrån oskyldig hihi
Vad innebär mode för dig?
Inte speciellt mycke.. kör på med min egna stil de e mode för mig..
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
H&M, Carling & BikBok.
Shoppar du second hand?
Oja de händer
Vilken är din favoritdesigner?
Chloé!
Vad är din favorit i sommar?
nåt stor pösigt upptill & leggins
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Oooj. vädligt mycket
Dyraste plagget respektive billigaste?
ett par jeans för 2100, billigaste gick väl på 99kr.

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Antagligen mer.
Brukar du tröstshoppa?
Det har hänt.
Högklackat eller lågklackat?
Den var svår.. det är skönare med lågklackat..
Vilken är din drömväska?
Har den redan hemma.. En gammal väska som min mormor hade..aas cool
Vilket blir ditt nästa köp?
En klännings tröja på BikBok
Vilka är dina stilikoner?

Brorsan & hans ex.. & Pascal såklart hihi
När upptäckte du ditt intresse för mode?
Mode har jag väl varit intresserad av sen jag va liten.. Men det är nu i gymnasiet jag har vågat att ha den stil jag alltid velat ha..
Vad vill du jobba med i framtiden?
Öppna eget Make Up företag
Favoritplagg just nu?

Hmm.. måste vara min bage från carlings
Favoritaccessoarer?
Enkla halsband och annorlunda väskor + brillisar.


Nån som är sugen på film??

Guud va tråkigt detta prykologiarbete om stress är.. De va så tråkigt så jag var tvungen att ta en paus & skriva blogg istället..

Om det är någon som har tråkigt ikväll så får ni gärna höra av er om ni vill se filmen "300" hos mig med Virre & Adde.. De e ju den filmen somgårpå bio nu.. Men min kärabror Andy hade bränt den till oss här hemma så vi kunde se den.. Så hör av er om ni vill joina med i filmen & på en pizza hihi.. Nån gång får man faktikst svulla hihi..

Pussisar
                                                                                                  image39image38                     
               Tack för filmen brorsan.. LÖV U                                                                                                                                         

Vad hände med det fina vädret?

I morse när jag vaknade såg jag att de va snö på taken.. What a fuck!! Va e de här?? De har ju varit super väder nu ett tag & på onsdag ska de blir 16+ & sol.. Inte kan de va snö nu då.. Bajsväder..
Men jag skulle ju ändå jobba så jag slapp se skiten hihi.. Idag gick de rätt fort på jobbet ialf.. Kul va de att Pascal jobbade idag också så jag kunna flirta lite med henne i  skyltfönstret haha.. Vi har inte haft dans nu på en vecka så jag längtar som bara den tills de blir dans imorn, torsdag & söndag.. På torsdag speciellt eftersom de e för Pascal då.. Då jävlar blir de att pumpa J-Status feat Rihanna - Roll.. Fan va grym dansen blir till den låten, hoppas Pascal går vidare i dansen nu också...

Varför går alla lov alltid förf ort för?? MEN  som tur är, är det bara 6 veckor kvar till studenten.. Det ni...

Veckans bästa påskägg som jag fick måste ändå vara det stora påskägget som innehöll ett litet minda ägg & i de ägget ett lite mindre ägg & i de minsta ägget fanns ett kinder ägg.. Tack för den hihi...

Ne nu måste jag plugga äcklig horpsykologi B.. Förlåt ursäkta språket & jag vet de va töntigt.. Men jag lovar.... JAG HATAR DETTA JÄVLA HOR ARBETE!!!!!!!!!!!!!

image37
 såhär uttråkad ser ja ut när jag måste plugga bajs-kuk-fitt-psykologi
 Hahaha MOGET Nathalie...Men jag kan faktikst inte vara de jämt.......

Vilken helg..

Fredagen började riktigt bra.. var ute & gick en promenad med Sanna runt strömmen..
Riktigt skönt var det & jag fick riktiga vårkänslor..
På kvällen träffade jag Virrisen.. Vi åkte & köpte lite rebull till kvällen hihi eftersom vi skulle ut... Inte helt otippat kanske när man köper redbull en fredag hmm hihi..
Sedan gjorde vi oss iordning för kvällen & hämtade Adde & sedan vidare hem till Virre igen..
Där ifrån åkte virres mamma & pappa oss till Sofia.. & jävlar vad kul vi hade där.. Vilket gäng vi va (Cissi, Sofia, Patte, Virre, Adde & jag).. Sofia & Patte såg så sööta ut hihi.. Tack för en super kväll de måste vi göra om =).. Vi gick sedan virade till otten.. Självklart VIP vad annars hahha ne vars.. men tack Martinför att du alltid är skyst & skriver upp..
Väl där träffade vi Emelie & Frida.. haha fan Emelie vilken supis du e hihi.. Ne men vadå det är väl klart.. Vem är inte på G & full en fredags kväll på otten?? Vore ju konstigt annars!
De va ialf jätte kul.. Lite tråkigt bara att Linus va som han va ibalnd så Virre inte fick slappna av alltid..
Men vad gör de vi hade ialfkul & mysigtnär vikom hem hihi..

Igår fick jag gå upp kl 8 eftersom Virre skulle börja jobba 9.. &  jag fick börja 10.. Kan lova att jag inte alls var sugen på att jobba.. Hata alla barn igår.. De va så jobbiga.. Sen vart de bara för mkt när de kom in fula små påskkärrings barn.. UTE HÄRIFRÅN FULA SMÅ BARN tänkte jag.. men d ekunde jag juinte säga hihi.. Jag & Virre som bara skulle tagit 1 till 2 glas i fredags.. Ne ne de vart lite fööör mkt kanske hihi..
Igår upplevde även jag nåt mkt äckligt...
En bredbands reklam... Iden reklamen fick man se en närbild på ett ägg som krossades & valöskockt.. Jag ville bara spy.. HATAR ägg.. De e fan de vidrigaste som finns.. Eller aa spindlar också menäggär så uuuuscchhhh.. Om jag skulle vara med i fear factor skulle de vara en mardröm för mig att äta ett ägg... haha kanske inte så farligt tänker en del men för mig är de en pina..

Idag fick Virre & jag ialf sova ut.. de va så skönt.. Vi har även gått runt strömmen något som var vädligt mysigt.. Nu väntar han nogpå att jag ska skriva klart denna bloggså vi kan åka hem till honom & äta påskmiddag med hans släkt.. Hahah undra hur Ade mår idag.. Igår va han fortfarande full ialf hahahaha..

GLAD PÅSK... Ciiaaaoooo

image34         image35
                                                                                                      Hahaha fyllekajor?..Så sööttaaa
Ni är så söta ihop hihihi.....

                                                       image36
                                                          Älskar dig min fittsmurf hahaha.....

Jag är tillsammans med norra europas största mupp =)

Idag har jag spenderat tid med min älskling... han har varit en rktigt mupp idag dock....
Det började när vi kom hem till honom efter vi varit hos hans mormor & lämnat påskägg.

En riktigt att attack från hans sida vart de när jag så fridfullt kollade på TV i hans säng.....
VAARRRFFÖÖÖRRR förstörde han mitt TV tittande?? Jag tog då till mitt hemliga vapen & nöp honom stenhårt på nippelsen hahahahahahhahaha moohahhahahahahaha klockrent om man vill visa vem som bestämmer...
Han ville dock inte ge sig... Han började köra fulspel.... BUUUUUU.... Men jag gav mig inte så jag tror jag vann denna duell... Ialf om du frågar mig..

Men det var inte slut där.... Nej som protest tog han min kära mössa & jag kan lova att hansåg ut som en smurf..& inte nog med det körde han som en galning med min mössa på sig hem till mig... Om jag hade varit en passagerare som mött honom hade jag nog krockat... Jag menar tänk att se en smurf i trafiken...


image31                                  image32
Smurfvarning!!!


Se värd..

Igår såg jag "Alpha Dog" Med Justin Timberlake.. & Shit va bra den va.. Den kan jag verkligen rekomendera att se till alla som inte sett den... Men jag såg den då inte på bio utan den va bränd.. hihi Internet e verkligen bra de hihi.. Såg man en bra film helt gratis...

Nu väntar jag på att sanna älsklingen ska komma.. Vi ska gå runt strömmen.. Jag har inte ätit nån frulle ännu eftersom det förbränner mer om man går innan man äter.. Det ända jag tagit är min förbränningstablett..
Det är en del som kommit fram & sagt att jag ser samlare ut.. BRA JOBBAT NATTIS!!! Nu ska jag fortsätta såhär såblir de superbra hihii.. YEAH...

Undra vad denna dag har att erbjuda.. Vara med virre & sen utgång ikväll med virre.. hmm ja låter rätt nice hihi...


image30  Älskar dig gumman & de hoppas jag du vet....

Kommer du ihåg...

Kommer du ihåg 12/11-02? Mm jusdet vi blev tillsammans då..
Minns du den där sommaren vi började lära känna vardnra riktigt bra & alltid var med varandra.. Utan att någon av oss hade frågat så va de allid obligatorisk att träffas varje  kväll.. Ingen visste varför de bara va så.. Båda tog det för givet.. vad gjorde vi egentlugen när vi träffades?? Gick, gick & gick.. Du cyklade lite på bakhjulet också hihi.. Antagligen ville du styla lite... Vi blev verkligen de där bästa kompisarna som ingen kunde skilja på.. Men egentligen var det något mer som växte än vänskap.. Du hade redan sagt hurkär du var i mig.. men jag låtsades inte om som nåt utan fråga på msn varje kväll hur de gick med tjejerna.. Du måste ha blivit super less på mig.. Men jag ville inte erkänna nåt...
Jag minns den dagen då du frågade om vi kunde pussas som kompisar varje gång vi sa "hej" & "hej då".. Ee nee tänkte jag.. hur normalt va de på en skala.. Men du sa de att jo men jag gör detmed min kompis sandra..
Jag beslutadedock migför att de fick bli en kram &inget mer..
Men du gav dig tusan på att du skullefå dendär pussen.. Ochen kväll fick du den.. eller aa fick & fick DU tog den.. Vi var hos timmy & du skulle hem & äta.. Du gick fram till mig & böjde dig framåt som om du skulle gära nåt närmande.. jag vände på huvudet så du gav mig en puss på kinden.. Du gorde samma sak igen & jag vände på huvudet åt andra hållet.. till slut togdu mitt huvud & pussade mig.. Jag  blev rätt paff måste jag säga...

Till slut kom den där dagen i november då du hade följt mig hemfrån dansen..
Jag minns att vi hade pratat om & att jag lovat dig en kyss.. Ganska töntigt men vi va ju små...
Jag minns hur kallt jag tyckte att det var när vi stog & pratade utför min dörr.. Till slut sa jag om du ska ha den där kyssen får du ta den nu för jag vill gå in..
Efter den dagen bestämmde vi att de skulle vara VI..
Vi var alltid med varandra hade super kl & bråkade aldirg.. ALLA Visste att det var vi.. & alla tänkte att det var nog vi som skulle bilda familj & allt i framtiden.. Den tiden va så underbar.. Ingen utav oss visste hur jobbigt vi en dag skulle få det... Hur skulle VI kunna få det jobbigt? Vi var ju det perfekta paret...

Nu är det 2007 & vi har varit med om rykte efter rykte.. Alla vet inte längre att det är VI..
Sen du började gymnasiethar du förändrats & fått en sida jag inte vet om jag gillar.. Den dryga sidan... Den fanns aldurg förr.. varför har den kommit nu för?
Jag minns alla rykten som gick om dig & den där tjejen i din klass.. Idag vet jag att hon heter Emelie Har inget emot henne alls idag)..
Jag minns alla gånger jag tjöt som ett litet barn & alla gånger jag skrek på dig att jag hatade dig & henne.. Jag grät tills jag somnade & vägrade lite på dig.. Sanna & Petter sa ju att ni höll varandra i handen i skolan.. & Människor som knappt kännde dig kom fram & frågade va de va för brud dublivit ihop med i din klass.. Fick ju till ochmed ett sms en dag som skulle varit till henne som du bara skämtade i men ändå skrev att du va sur på mig & att ni kunde bli tillsammans... Jag kommer även ihåg den gången jag såg er i skolan & hur ont de gjorde i mig då...
Jag minns även alla gånger du sagt till mig att du hatat alla killar de gått rykten om..
Jag visste exakt hur du kände.. Har ju käns exakt lika dant..
Dessa rykten är fortfarande som ärr ivåra själar...
Men konstigt noghar vi ALDRIG slutat älska varandra...
Vem har sagt att vi är mindre kära nu pga allt?
Det är vi inte.. Vi har verkligen gått på prövningar men vet att vi klarar det.. Vi har gjort slut men aldrigtriktigt kunnatsläppa varandra ändå så vi har blivit tillsammans igen...
Det måste ju betyda nåt... Jag har hatat alla rykten som gått.. om både dig & mig... Men jag kommer ändå älskar dig oavsett vad... Det säger jag inte bara utan jag VET att det är så för jag har aldirg slutat älska digsen den dagen det blev DU & JAG den där november kvällen 2002-11-12

image25
          image27

image29 Minns DU? För det gör ialf Jag...............

Min stjärnhimmel är äntligen fixad

Igår hjälpte Virre mig att sätta upp min astjärnor i taket.. Har bott i lägenheten i över 1 år & nu som först har vi satt upp dem hihi. Jag skyller på att jag inte når, för de gör jag verklogen inte. fast jag använder stege=P.. kanske inte e så konstigt.. jag är 1.55 & det är 3.5m högt i  ak här & så jävla stor är inte stegen..
Men nu är de äntligen fixar.. Virre gjorde orions bälte & två karlavagnar.. såå sööööt hihihi.
image23                                  
                                                                                        Nu kan ja kolla på stjärnorna inna jag ska sov hihi...
Pirrisen är en riktigt styrare hihi...


Va en mysig kväll igår måste jag säga det var bara en liten sak som störde mig.. Virre ville att vi skulle ses fre lör & sön.. han pratade en del om de.. klart vi ska vara de säger jag.. Bra jag behöver inte bestämma med nån annan..så när kompisar frågor om ska göra nåt sa jag självklart ifrån...Sen ringer Virres mobil... & jaghör att de e mild.. De pratat nåt om hur dags de ska åka på lördag osv... Efter samtalet frågar jag vart de ska.. Då kommer de fram att de ska på bilmässa... EE virre vi skulle ju vara dukan ju inte bestämma med två st samtidgt ditt HUVVEEEE... Fattar inte hur killar kan vara så jävla tröga ibland.. Aja Jag kommer säkert på nåt bra att göra.. Nån som vill supa eller?? haha..
Ne om man skulle sätta sig med det äckliga psykologiarbetet då......

Segis

Denna dag började som den brukar göra på detta lov.. Virres klocka ringer på 8.00, han stänger av den & börjar komma över till min sida & ska kramas & fortsätta sova.. Kl 8.20 säger jag till virre att du måste gå upp nu, du börjar jobba 9. han säger "ja jag ska gå upp". Vi ligger kvar lite till tills jag säger " VIRRE gå upp NU klär 8.35".. Det slutar ALLTID med att jag får dra bort täcket från honom & knyffa upp honom från sängen.. Han är ju så himmla seg min älskling...
Efter detta så åkte han hem med mig, han ar väl då aldrig komit i tid till jobbet där här veckan hihi...
När jag kom hem åt jag en knäckis & en förbrännings brustablett & började göra i ordning mig lite..
Ska snart gå ner till stan & luncha med Grahna.. Han ringde igår & frågade om ag ville & de e klart..
Undra vilken tjej han ska tjata om idag.. Blir de Sanna igen?? Hmm återstår & se hihi..
Sen blir det att jobba från 14-17 & sen gå raka vägen till sol & motion.. Ska sola så jag inte ser likblek ut..
Sen dlir det att träffa min älskling.. Morgondagen lär väl bli som den brukar.. JAG får knuffa ut Virre från sänge.. Men det återstår & se. Vad tror ni?? Jag Tror jag har rätt ialf hihi..

CIAOO


Allt & Inget

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I have the fire burning desperately but you're controlling me
Release me

The Big F = Fit For Fight

Är det bara jag som vill träna & känna mig slimmad inför sommaren eller.. Ingen vill träna idag va e de här... Sofia orkade inte hihi latis.. & de andra jobbar eller kan inte..."Kan inte"..
Nej jag ska ialf gå till strömmen nu & köra ett varv där..sen ska jag gå hem & gå förbi saluhallen & köpa naturdieter...SÅ DE SÅ =)

LATISAR

Övningsköra kl 8.00

Idag fick jag & virre gå upp tidigt eftersom jag skulle övningsköra kl 8.00. Men Helens körskola ligger inte så jätte långt ifrån mig.. Tar kanske 15-20 min att gå men Virre skjutsade mig.. Han är så snäll.. Vad skulle jag göra utan dig?! Det gick ialf super bra & eftersom de va hur jävla tjockt som helst i den där permen så snodde jag åt mig alla tider som va ledigt i april hihi..

Övningskörde även igår med virre.. Fick en kärringstopp precis vid en utfart.. PINSAMT! I bilen som åkte förbi va de massa killar som log åt mig... Kan lova att de garvade sen efter de åkt förbi.. Jag blev super generad haha & kollade på Virre som lugnt sa åk nu älskling de vainte så farligt gumman... YEAH RIGHT.. inte så farligt.. Ne ne nathalie ryck upp dig virre säger ju faktkst att det inte va så farligt.. Efter de gick de ialf super bra..
Virre sa hela tiden gasa.. kör om den där golfen.. haha vem tror han att jag e..Ferrari förare eller hahahah.. Gubben tänk på att jagär en liten försiktigt tjej på 1.56 som måste flyttat fram sätet längst fram & höja stolen massa när jag kör.. Tror du JAG kör chickenrece eller hahah.. De gick ialf bra.. är tacksam för att du står ut med mig när vi kör.. Jag tappar ju lätt tålamodet så de blir alltid att lilla jag säger "hora", "faan".. FYY mig de måste jag sluta med.. Vad skulle Lena på Helens säga o jag sa ¨"Hora jag hatar den här bilen".. Antagligen skulle hon släppa av mig & be mig gå hem hahah..
Nej ska bli en bra förare & de kommer jag bli.. Kan väl inte bli annat när man kör med virre.. Jag måste ha världens snyggaste lärare privat hahahaha...

image22  Virre du sa ju att jag skulle gasa =P hihi ;o)


Läger eld & korv

Läger eld+ skogen+mörkt+korv är inte = med Anna Nathalie Elisabeth Andersson. Men tro det eller ej igår va jag i skogen på kvällen & grillade korv i en eld med Virre, Adde & Johnsson & riktigt roligt va de..
Virre & Adde skulle ju vara lite manliga & äta jeriso korvar haha jag säger då jerischo eftersom jag inte riktigt kan uttala det rätt.. Men va gör de alla fattar ju ialf vad jag menar. Jag & johnsson nöjde oss med vanliga dennis korvar inte lika manligt men va fan hihi..  Måste säga att de va rätt mörkt där i skogen kl 21.30 men de va riktigt mysigt ändå.. 
De va dock ett jävla tjat på Johnsson haha.. "Tänk om det skulle komma tre svarta gubbar nu" kanske han sa 10 gånger..
Gårdagens höjdpunk var Addes korvbröds prick i Johnssons nacke hihi.. KLOCKREN träff.
Gårdagens mysigaste höjdpunk var att jag fick stå där & kolla på elden med min Virre.


image19
                     image20
                                                                     
                                                  image21


Men älsklingen då...

Sitter nu & äter frukost.. Två knäckisar med ost ett glas juice & en kopp te.. Så ser min frukost ut.. mummsii..
För ett tag sen tänkte jag "Nu jävlar Nathalie" måste du gå ner. Fick höra att om man bytte ut knäckisar mot vanligt bröd kunde man gå ner ialf 1-2kg.. & visst va de sant.. Sen jag började äta nyttigt, ta förbränningstabletter varje morgon, sluta dricka cola i veckorna, sluta äta godis (äter bara nån gång ibland), byta ut mellanmålet & dricka en naturdiet istället & sen träna mkt & gå en promenad innan frukost.. & vipps blev jag 5 kg lättare. SKÖNT.. Man mår verkligen bättre..

Igår efter min dans kom Virre & hämtade mig. Även Adde va med i bilen eftersom de två varit i Nyköping & haft shootfighting träning eller hur de stavas.. Virre sa då till mig att Adde ville ha reda på lite dansstilar som fanns.. Han menade då att om Adde skulle träffa en tjej som dansar kunde han impa lite genom att bevisa att han kunde en hel del om dans.. Visst bra att han kan en del..men kan han dansa då?? Han är ju släkt med virre så han borde inte kunna dansa så bra haha. Men virre är söt när han kör cykelpumpen ialf tycker jag hihi.
Det hände även en skumm grej igår när jag & Pirrisen skulle sova..
Vi låg & pratade om vad vi skulle göra om jag blev med barn.. Han sa att han skulle sälja sin MCn för han ville inte att hans barn skulle växa upp tan pappa.. Jag blev lite nervös över det utalandet.. Då vill ju jag att han ska sälja den nu.. jag vill ju inte att han ska köra ihjäl sig nån gång.. Det där samtalet utvecklades ialf & virre sa då att ja men gumman om jag skulle dö nu skulle ialf du kommaöver mig nån gång..
FEEEL sa jag.. Det är väl klart att jag aldirg kommer komma över det. Självklart skulle jag träffa nån annan till slut men de skulle dröja många år.. & jag skulle alltid ha Virre i huvudet & tänka " tänk om du fanns nu, då skulle de varit du & jag".. Virre sa då ialf att han skulle känna exakt lika dant.. Jag frågade honom då om vad han skulle ha gjort om jag hade dött i fredags när jag blev förföljd av två killar som sprang efter mig..
Han sa då att jag skulle må så jävla dåligt, dels för att han inte va där & kunde skydda mig & dels för att det skulle hända just MIG nåt. Han sa även att han skulle inte ha gått till skolan på vädligt länge & skulle varit instängd på sitt rum i evigheter..
Det bev rätt tyst efter de & efter ett litet tag hörde jag snyftningar... Virre hade börjat gråta.. Han var jätte ledsen verkligen.. Han kramade om mig så himmla hårt & berättade hur rädd han hade varit i fredags & hur dåligt han skulle ha mått utan mig.. Bullen då! Jag tyckte så otroligt synd om honom & de gick verkligen upp för mig hur jävla mkt han verkligen gillade mig..De kändes så skummt att han låg där & grät över nåt som kunde ha hänt men som inte hände.. Jag lever ju, mår bra & är jätte glad.. Ändå så var han så ledsen över att nåt verkligen kunde ha hänt mig..
De va de gulligaste jag varit med om.. Min lilla snuttis DU är så jävla goo ska du veta & du kommer alltid vara min lilla virriga Virre..

Nu är det dags att njuta lite av solen..

1 April

Gud vad skönt väder det är ute... jag hoppas verkligen detta håller i sig nu..

Igår var jag med virre.. Vi pratade ut om ALLT & de va verkligen skönt.. Som vanligt va jag jätte arg & började gråta nr jag skulle berätta vad jag kände & han som vanlgt fick trösta mig.. MEN Det händer faktikst att jag får trösta honom med ibland.
I fredags natt var jag ute & gick för att jag intekunde somna & för att jag var så otroligt upprörd.. Påvägen hem blev jag förföljd något som var super läskigt.. Samtidgt höll jagpå att smsa med virre så jag sa att de va några skumma typer bakom mig..
Efter ett tag började jag springa för de va såå obehagligt & de två killarna började också springa.. Jag fick verkligen PANIK.. har aldirg varit så rädd. När jag sprang hörde jag självklart inte mobilen vibrera för fullt.. De va då virre.. När jag kom hem till slut hade jag 10-15 missade samtal av virre.. Han var tydligen super orolig.. SÅÅ SÖÖÖT...
Igår berättade han för mig hur rädd han hade varit & även hur rädd han är att förloramig.. Tror han sa "jag älskar dig" 10 gången på en dag... Vi blev ialf sams igen & de va verklugen skönt.. Mår så dåligt nr jag bråkar med dig gubben..
Blev verkligen en super mysig kväll.. Vi åkte till sjön 100.0 som vi alltid badade i i sommras.. De va så skönt & bara sitta där på bryggan & titta på sjön & solen.. På natten åkte vi sunt lite i bilen.. Där ganska kontigt för det går alltid så lätt att prata & öpna sitt hjärta när man åker bil..

Idag har de varit riktigt lgn.. har klippt Virres pappa & virre... hihi Stefan verkade helnöjd & de va ju bra.. Va lite nervös eftersom det alltid är virres syrra som bara får klippa steffe men nu va de jag som fick klippa.. En lättnad att han blev nöjd.. Virre blev nöjd han med.. & super söt vart han också hihi ganska kort så han ser ut som en militär haha.. Dock ser han inte lika hård ut hihi..

Nu ska jag äta lite innan jag ska åka iväg & dansa..
Så skönt med lov nu också efter lovet kommer det gå jätte snabbt... Sen är det SOMMAR..

RSS 2.0