Jag HATAR dig idag...

Ok då har det hänt som jag ALDRIG trodde skulle hända.. Den personen jag litat mest på & som alltid har sagt att vu alltid ska tala sanning med varandra har då nu ljugit för mig.. Tack så JÄVLA mycket Viktor Larsson. Är så gryyymt besviken på dig så jag inte finner ord.. Hur fan kan du ljuga för mig av alla människor???
Du som säger att du äslkar mig hit & dit & som alltid ska vara så gullig... hur hade du tänkt att att de skulle gå?? Du är ju så dum i huvudet som ljuger för mig om du verkligen vill att nåt ska funka...
AAAAAWWWWWWWWW Vill bara skrika.. Du fattar ingenting om hur jag känner.. De gör du aldrig när jag säger att de där virre sårade mig.. Ne du fattar då INGENTING...
Idag hatar jag dig bara för att du gjort mig såå besviken.. Herregud... fattar inte hur du jag varit.. du som sa till mig en gång att nu gumman har du chansen att vara ärlig mot mig... va fan ska du slänga sten i ditt egna glashus för? Du sitter ju & ljuger för mig mitt framför ögonen på mig.. Jag frågade dig en gång om en sak & du va så JÄVLA FEG så du inte kunde stå för det... Hade du tänk att allt mellan oss skulle vara uppbyggt på en lögn eller....
Du kan ju höra av dig när du har något bättre & komma med.. tills dess är jag inte intresserad..
DU ÄR EN STOR JÄVLA BESVIKELSE.. Om du bara visste hur mkt jag gråtit för detta... & du är dum nog som tror att JAG vill att DU ska komma & trösta mig.. NEJ TACK...


Det ända som gjort mig göad idag är att de varit en strålande dag & jag har fått träffa min älskling & räddare i nöden... SANNA MIN DARLING.. Vad skulle jag göra utan dig gumman.. Älskar dig bummisen..

image18

Då är det let´s dance ikväll då.. heeejjaaa Tobbe...


The game e såå skööön

Vilken daaag.. Strålande väder & e på stört skönt humör..weeee de e nästan 10 grader & kl är 22.20..
Är lite trött nu.. Kom precis hem från dansen.. Dansar för Pascal på torsdagar.. De e så kuuul hihihi vi ÄGER...
Har även jobbat inna... Har brännt två skivor till jobbet för viss musik på jobbet suger.. SHIT säger jag bara när min låt strömmade ut från högtalarna.. The Game med wouldnt get far.. Jag ville bara dansa & sjunga...

{"You wouldn't get far"} Fucking them rap stars
You know who you are, put your hands up ladies
{"You wouldn't get far"} If you kept your legs closed
{"It would be just a waste of time"} But you know
{"You wouldn't get far"} Fucking them rap stars
You know who you are, I wrote this song for you
{"For you baby, I'd find you"} For you
And you, for alla y'all                         FUCKIT SÅÅÅ SKÖÖÖÖÖÖÖN

Miss Fatti är rätt skön me hihih..
RnB & Sommar tillsammasn äger allt hihihi..

Vägde mig i morse också.. har gått ner 5 Kg sen jag började bli seriös med träning & mat..så nu väger jag 46.. skapligt bra så nu brjar jag väl bli ganska nöjd till the summer 2007 hahaha..
Bra nattis... Brösten har dock inte krymt.. hahahah.... Nästa.. nathalie pamela andrsson.... haha I Don´t think so..

Nej nu måste jag börja skriva på med meditations dagbok som ska vara inne i morgon till "Ulla pulla" Omoget av mig..jag vet.. men hata hata hataaa henne..

CIIAAOOO

AAWWW

Blir så galen galen GAALEEN.. Träffade en tjej i fredags på otten som kom fram & sa heeej gumman & gav mig en bamsekram... hmm tänkte jag.. fick just höra att du inte gillade mig.. Jag fattar inte.. Henne har jag inte träffat sen vi slutade 9an sen dess har vi tappat kontakten.. Jag har inte gett henne en tanke på jag vet inte huuur länge..
Fattar inte det är många som jag umgicks med förr som vet mer om mitt liv än vad jag vet om mitt eget..
Jag träffar inte dom längre, vi har växt ifrån varandra.. Jag skulle kunna säga att jag känner inte dom längre.. Efterom jag inte vet vad de brukar göra nu för tiden eller vad de styr med eller jobbar med så anser inte jag att jag känner dom.. de är gamla klasskompisar i mina ögon..
MEN tydligen så gillar ialf den här tjejen inte mig.. Då kan man undra varför inte då? Hon känner ju inte mig vad har jag gjort henne?? NADAA..
Dessa tjejer sitter & diskuterar mig & diskuterar saker de hört.. Har de ens frågat mig om de saker de hört...Nej skulle inte tro de... Ändå ska de sitta & ha syunta haha.. Snälla tjejer.. har ni inte skaffat er ett tillräckligt bra liv så ni inte har annat att prata om än mig?? TRAGISKT... När jag hörde att denna tjej inte gillade migbörjade jag garva.. Vad ska man göra.. det är tragist att det finns så falska människor i dagens samhälle..
Då kan man undra hur denna tjej orkade lägga ner sin energi åt att komma hela vägen fram till mig på otten & ge mig denna bamsekram.. Människor jag inte tycker om hälsar jag knappt på.. hälsar gör jag ju men de e knappt...
Tjejor, tjejor, tjejor ni har då sjunkit i mina ögon... ta nu & skaffa er ett bättre liv & börja bry er om era EGNA bekymmer istället för mina...*stort suck* Jag menar jag ryr migju inte om er längre så varför i H...... ska ni bry er om mig...

Vill ha sommar nu.. har sett massa mc förare.. kan inte min virre också ställa ut sin nu aå vi kanåka hihi.. de pirrar så skönt i magen när han brukar brassa på som han brukar säga i 230.. Hjälp säger jag bara när vi åkte till göteborg förra sommaren.. Då skulle han tävla med en bilförare.. 230-240 åkte vi i då & jag va hur näsra som helst på att åka av...Lite arg vart jag men de va ju för jävla kul hihi..
Sen ska ju då alltid mina älskling busa med mig.. så när jag minst anar det ska han köra på bakhjulet....men MIG på... HJÄÄÄLP.... men härligt de e  de så ställ ut den nuuuu hihi..
image14Virre sa inte du att jag va sexig på denna bild..haha vet inte om jag håller med om det hihii..

Nu är klockan 18.30.. virre kommer snart hit.. ÄNTLIGEN... träffade ju honom förut till två men det känns redan som evigheter sen.. Saknar dig juueeee.. Fick världens sötaste sms av honom förut.. hihi får ju i och för sig söta sms av honom varje dag.. han ska ju alltid haen tendens & sms bomba migpå kvällen & nätterna inna man ska sova hihi.. blir alltid så glad...
Tänk när du ska bo här hos mig i 2 veckor.. MYSIGT.. Undra hur mkt vi kommer sova*host* nej nu vart de för mkt här hihi..
SKYNDA HIT!!!
image15      PLUS    image16

ÄR LIKA MED image17 
(gammal bild)

gee meeeej soommaaar

När man vaknade i morse var man ju inte alls för sugen på skolan så vad gjorde man ringde & sjukanmälde sig hihi.. sooo niicceee... Även Virre stuntade i de.. kan va för att han ville vara lika cool som jag..NOT.. Eller så ville han bara umgås helt enkelt hihi.. Riktigt mysigt va de ialf.. vi åktetill sörping & gick lite vid kanalen.. Känns lite oldi varning men de va härligt i solen hihi..
Åkte sedan & tränade.. Hade ju en skaplig träningsverks sen giår dock hihimen de va skönt..
Har massa massa ont i benen nu eftersom jag & virre körde lite splitt & spagatträning.. Aj aaj aaj men de va rätt skönt ändå hihi.. Virre skulle ju som vanligt dock retas & vara lite exktra hår men ski fick han för ja va lika busig jag hihiih..

Jag ÄLSKAR  verkligen solen.. Det är bara sommar som saknas nu.. GEE MEEEJ NUU hihi...
Ska snart gå & handla lite.. Det saknades nämligen lite ingridienser till min köttfärsås som jag ska laga idag. pasta &kärrfärsås är min specialare hihi.. MEE LIIKEE.. Hihi det är väl typ de ända jag kommer laga sen när mamma & pappa reser till kina.. ne vars har faktisk varit seriös & letat recept på arlas hemsida... Lite väl seriös kanske hihi men någon måste ju vara det med..

Idag har även betalat resan till Thailand.. BARA 338 dagar kavr nu hihi.. Trorjag återkommer med detta nr det är 1 månad kvar hihi..

Nu ska jag laga mat & sen är det övningsköra med virre som gäller hihi.. Än så länge har det inte blivit nåt race.. Men han har lärt mig hurmangör om manär ute i trafiken & vill utmana en bil på ett race.. Tror dock aldrig att jag kommer utmana nån haha.. Eller vem vet skenet kanske bedrar.. vad vet jag??

Sooliiigt

Jag blir så otroligt glad över att solen är här... nu är de bara lite värme som saknas.. Sen kommer jag bara sooollaaa.. Det måste vara bland det skönaste som finns att bara ligga & sola sig vid en brygga.. Sen är det bara hoppa i & bada när man känner för det.. usch vad jag längtar till sommar.. Tror den kommer blir super super =)..

Sen längtar jag till balen & studenten.. ska sy upp min studentklänning.. *jippiii* Jag hoppas det blir finiiig hihi..
image13image12
Detta är då klänningen jag ska sy upp.. fast den ska sluta precis över knäna & sitta lite tight ner till med en slitc där bak istället för vi knät där fram.. hihiilängtar tills jagfår sen.... hihih pirrar i magen nästan..
Haha tänk när jag ska stå med denna klänning & denna studentmössa & sjunga "sjung om studentens lyckliga daar lalala" hihi.. Helt sjukt!

Idag är jag lite trött.. speciellt efter skivstångspasset idag men jag var det inna med hihi.. men jääklar vad glad jagär idag.. Varför? ja det kan man fråga hihi.. Ska snart ut & övningsköra med virre haha undra hur det kommer gå.. hans äger atthan ska lära mig köra som honom.. hmmundra om jag vill de.. vill ju trots allt inte bli av med mitt körkort när jag väl tar det hahah..

Nu ska jag äta tacos med mamii & papii & med virre.. mummsiiii va gott de e..

Vårväder =)

Idag är jag så otroligt glad.. solen lyser & "Halvars" har öppnat.. Då är våren här.. Halvars måste ju vara De Geers inneställe haha alla går dit på rasterna &köper glass.. myspysigt..

Är fortfarande lite seg efter helgen.. Men det är det vär hihi var ju så kul.. Synd bara att inte Emelie kunde följa md skulla ha varit roligt.. Men Hon lovade till nästa gång så upp till bevis hihi ne vars men de va synd ialf..

Idag har det väl inte hänt nåt speciellt har haft natur hihi peter jensa & grahna redovisade hihi. var rätt kul & se peter.. hihi han är ju så charmig när han redovisar hihi.. Det bästa var när han förklarade att sjukdomen han redovisade om hade blivit lite vanligare sen den upptäcktes.. han sa de att man kan jämföra det med en blomma som kommer ut från knoppen hihihi.. ganska roligt.. .. hihi han är för goo..
Sedan har vi ju faht filosofi med sexfixserade Sylve.. skummare lärare får man ju leta efter.. Förra veckan berättade han om drömmar.. När han skulle ge ett exempel för klassen tog han ju självklart med mig i hans exempel.. Han sa de att en skön dröm för mig skulle vara att vakna upp med Nathalie brevid mig i sänge.. Sen när jag skulle vakna skulle jag bli så besviken när jag ser att det är min fula fru som låg där..
FYY FANN tänkte jag & självklar kan jag inte hålla tyst så jag sa till Sylve att det skulle ha vart min värsta mardröm att vakna med honom.. Äckel lärare.. Självklart skojade han.. men ändå.. jag vet hur hanär menom han ska skämta om sånna saker såjävlarska han få höra nåt tillbaka tänkte jag när han sa sådär.. hihi..

Ska snart träffa virre *jippi* vi ska till halvars &köpa glass så det ska bli mysigt..
Ska väl gå & raka mig lite känner mig lite hårig på benen hahaha vill ju inte vara en hairii skaeryy hahah..
Borde nog ta ut min lilla bulle katt sotis lite också & borsta henne.. image10

Vilken Helg...

Då var helgen slut då.. fasen va fort de gått.. Är riktigt nöjd med min helg hihi..
 I fredags så förfestade vi tjejer här ( sanna, sanna, sarah, sofia & Karin)
Sedan ringde grahna hihi så han kom förbli.. tror de var för att min kusin sanna var här.. han tycker ju att hon är sååå heeeeet hahaha grhana grahna.. alla tiders tjejtjusare.. Bara det är nåt med stora bröst så blir grahna kåtis hahah..Sedan ringde vicke mg.. de va ju jätte kul honom har jag juinte fetsat med på as länge.. min föredetta granne hihi saknar ju dig på gatan hihi.. Så han kom hit med Z & Filey..haha fan va kull Filey va.. Den lille fyllekaja & han som säger att jagär en fyllekaja,. Prata för dig själv du hihi..
Sedan gick vi till Otten de va ju rätt skoj men vart lite segt mot slutet.. Men roligast var det hos mig ialg hihii..
           image5     image6     image7


Lördagen då haha jag va judå jävligt seg hihi men som vanligt dagen efter vaknar jag svin tidigt.. Hur kommer det sig.. det undrar jag.. skummt ialf! Sanna sov ju över ho mig så vi tog de lugnt.. vi gick till "Trend" & tog mått på mig & så eftersom jag vill sy upp min studentklänning där.. Skönt att jag fixat de nu med.. Sen på kvällen drog jag till WoWs butichef linn.. Va riktigt seg då med men de va bara att börja dricka hih.. Hon hade riktigt sköna kompisar där.. Göteborgs butikschef, Jönköpingsbutikschef & Stockholms butikchef sen va de ju jag & Sandra.. Hihi riktigt trevlig måste jag säga.. Vi satt & drack riktigt mkt.. Janette från Stockholm ville att vi skulle köra ett spel som tydligen heter "Vattenfall" Tydligen nåt fyllespel på kortlek hihi.. Hon påstod att hon lärt sig det spelet på ett bondeställe i Mora som hon uttryckte sig hihi.. FY FAN va full man vart hihi.. De där bondespelen verkar ju fungera super haha.. Sen ringde Sofia så vi drog till Palace hihi.. Lite gammalt folk för mig & Sofia så vi drog till Leche.. haha De va ju riktigt roligt måste jag säag.. Vilket jävla drag haha & bra myusik så det kunde inte bli bättre.. Hihi när jag kommer dit stöter jag på Carlings Kattis & Bikbok claudia haha fan va fulla de va.. De brudarna är ju så jävla sköna hihi.. Träffade även Elias.. han e så snäll.. Men bäst av allt var att jag hade Sofia där så vi gick in till dansgolvet & gjorde de vi skulle "shake ASS" haha.. Fick ju äve höra av nån lationo killesom var nån slags hiphopare att jag hade klockren kropp.. tackar tänkte jag.. tråkigt att jag inte kunde söga desamma hahah ne vars han va ju sn
ll.. Han ville attjag skulle ha hans keps så jag dansade loss & trodde jag va en riktigt G hahahahahaha.. Nattis the gangstaaa.. hmmm nee vars skulle inte tro de haha.. Men fan va kul de va hihih..image8  Vi två är verkligen BÄST på fest eller va säger du Sofia min skrutta?! hihi

Idag är det ju söndag då.. Vaknade vid halv 9.. var ju tvungen att stå på saltängen idag eftersom de hade någon gruscup där.. & eftersom WOW sponsrade den cupen så fick jag stå där & sälja & sendela ut pris till de som kom 1a i cupen.. Måste säga att de inte va npn höjdre hade gärna sovit kvar i min säng.. hahahah men men.. Hihi när jag kom dit så sa han som höll i cupen att jag såg riktigt sliten ut.. vad menade han med det.. jag som har tagt de så lugnt i helgen...NOT hihi.. riktigt skön snubbe.. menändå de va segt att vara där hihi...

Men om jag skull samanfatta denna helg så måste jag säga att den va riktigt roligt hihi.. Känns som om jag kommer vara fylleseg i 1 vecka nu hihi.. Skönt att jag har sovmorgon i morn ialf hihi..

Ne nu ska jag dra mitt strå till stacken & avsluta denna blogg med en riktigt rolig bild från i fredags hahahaha.. CIIAAAOOOOO...image9  Z hur full va du i fredags?? =)

Torsdag

Vaknade i morse & var super trött.. Det är ganska konstigt det där att när jag är ledig så vaknar jag super pigg kl 7.00 & när jag ska till skolan är jag über trött.. skummt!
Har haft en ganska seg dag i skolann.. sålde lite till balen.. gick ganska bra måste jag säga.. ska bli kul med balen men att ha det som projekt suger.. var visst inte så kul som jag först trodde...
Hade sedan samhälls C redovisning.. HJÄLP tänkte jag när jag kom till lektionen eftersom jag inte gjort nåt.. men som tur var hann de inte med alla.. så jag slapp *pustar ut* gick denna gång ialf..
ade sedan natur redovisning som jag gick hyffsat.. hade om efterbehandling av bröstcancer & eftersom mamma haft bröstcancer 2 år i rad så var det ju inget som var nyss för mig... men tror ialf de gick bra hihi..

Eftersom jag redan är igång så vill jag bara säga att mammiii är min idol.. Tur att du orkade kämpa för utan dig hade jag inte klarat mig.. Älskar dig..image4

Sen har man jobbat då.. va riktigt kul idag.. fast hade då tyvärr fått två extra parao elever från 5an.. lite små jobbiga men det är manväl i den åldern antar jag hihi usch nu kände jag mig lite taskig mot de yngre..

I morgon är det fredag då & äntligen helg... S.K.Ö.N.T!


Hoppas verkligen de blir en kul helg.. ska bli kul både i morgon & på lördag..

Skulle ju vara kul om emelie följde med på lördag.. har kanske inte fått en jätte bra bild av henne ibörjan men måste säga att jag verkligen haft fel om henne.. Riktigt snäll tjej.. Helt otroligt vad rykten kan förstöra.. Men Har en helt annan bild nu som absolut inte är nåt rykte ialf eftersom jag själv fått en bra uppfattning om henne=)..

Träffade virre igår också.. Var väldigt skönt måste jag säga efersom det varit lite halvspännt på sista tiden.. Känns inte bra att bråka med dig därför blir det en stor lättnad när vi blir sams... så nu är jag super glad =D..
image3

Sitter nu & funderar på om jag orkar att gå till skolan i morgon.. hmm.. har verkligen tröttnat vill bara ta studenten NU...

Nej om man skulle göra nåt vättigt nu då än att sitta här & häcka hihi.... perfekt virre ringde så nu ska jag åka & äta då fick jag helt plötsligt nåt att göra..


Slappt

Idag har jag haft en rätt slapp dag.. började skolan 13.05 & lutade 13.35.. eller egentligen skulle vi slutat 14.30 men jag & sarah orkade inte vara kvar hihi..

Sedan var jag på stan med Sahara hihi gud vilken söt mamma du har hihi...
Ni var vädligt lika måste jag säga hihi..

Snart helg då.. vad skönt.. ska klippa mig på fredag & är vädligt nervös hihi vill göra nåt annorlunda men vågar nog inte hihi.. Sen blir det utgång med tjejorna.. Blir nog super kul för bättre sällskap får man ju leta efter.. Sahara & sofia mina änglar ska ut & mitt hjärtegull Sanna.. Sen skaemlie & sanna också följamed..känner dem inte så bra men det är bara roligt & lära känna dem bättre.. På lördag blir de leche då med bikbok tjejorna & elias=D.. De ska bli så kul.. får se om jag får med mig fler ut... emelie kanske.. så banga inte nu hihiih. Fast det är klart nr man inte känner så många är det förstårligt men ändå kan bli riktigt kul...

Hmm undra vad jag ska göra nu.. måste ju plugga natur*suck* de suger hårdast av allt..
Sen får vi se om jag ska träffa pirrisen... känns rätt skummt mellan oss för tillfället så kanske skippar de...

Aja nu ska jag ta mig i kragen &plugga natur.. blääääääää

Vilken dag

Idag vart det inte mycket till sovmorgon fats man var ledig hihi.. Började jobba kl 9.45..
Gick ganska segt i början men de gick bättre sen ialf.. & det var rätt kul när praoeleven kom hit hon är rätt skön måste jag säga.. lite blyg kanske men ändå.. Jag hoppas vi slog 20% bonusen..

Sedan träffade jag min älsklings sanna idag också.. fan vad kul jag har med dig.. säg nån gång jag aldirg skrattat med dig.. Sarah var också med.. min lilla sötnos sarah..
Sanna följde med mig hem sen efter stan... vet inte om vi bara var trötta eller om vi måste erkänna att vi har jävligt dålig humor..eller enligt oss är den ju riktigt kul hihi.. 
Länge sen jag garvade så mkt hihih.. usch har fan så himmla kul med dig...


Har även pratat  med Snoppie idag..De va riktigt skönt att prata med dig måste jag säga...
Gillar när DU tar intiativ och ringer & frågar om vi ska hitta på något... Skönt att vi kan prata ialf..

Nej nu ska kolla lite tv tror jag hihi puss & hej för mig

Då har man blogg då...

Oki eftersom min egna lilla sahara pratar mkt om blogg så har jag nu också fixat mig en hihihi.. Det ska tydligen vara skönt att skriva av sig har jag hört & eftersom detta är mitt första inlägg så lär de blir lååångt hihi..

Först av allt vill jag skriva en hälsning till två tjejer som har kommit att bli två av mina bästa vänner i livet.. Sarah & Sofia.. ni är guuld värda... Lite knäppa ibland men detär tydligen jag me dhar jag hört haha... Kommer Sakna er som bara den efter studenten.. fast vi kommer självklart träffas.. men sofia åker ju till grekland så de blir svårt=( men tur att sarah finns kvar hihi..

En sak jag inte kan förstå är hur en person som kallat mig "syster" kan har bytt skepnad på så kort varsel.. trodde aldirg jag skulle stöta på något så falskt.. men nu har jag fått det bekräftat att det faktikst finns människor som är falksare än vatten... STOR BESVIKELSE!!!!!!!


Idag fick jag höra att Peter fått tjej.. FAN va kul... Våran egna lilla bocken har fått tjej.. jippiiiii =)...
Självklart va de grahna som tjalla...hihii vem annars?! Visst han pratar mkt men du är trots allt min bästis hihiihi..

Måste säga att jag såg en riktigt bra film i helgen.. vet jävligt onödigt av mig att skriva detta haha.. men ändå hahah.. alla måste se apocalypto,, riktigt bra.. den va lite väl blodig haha..
skulle ju sett den med virre.. men det har inte varit riktigt som det ska mellan oss på ett tag....
Förr förra veckan gjorde du mig riktigt irriterad... det är bara dig jag kan bli det på pga att du betyder så mkt så det du säger eller gör som sårar mig tar fruktansvärt hårt på mig..
Som tur är blev vi sams.. höll på att gå riktigt illa...
Vi va ju i romme förra veckan & hade kul ialf & det är ju alltid VI som har som roligast..
Trots denna roliga dag har vi fått gå igenom en del jobbiga saker i helgen som gjort mig ledsen...
Det har egentlgen inte hänt nåt men du vet ju hur jag har känt ett tag.. men nu efter att du sagt att du skulle ofra allt känns de bra.. de ända jag vill är att vi ligger på samma nivå & jag vet att du mått dåligt många gånger pga mig.... Kontigt det där att vi som är soulmate är de som gör oss mest ledsna....
Men när du sa att du skulle ge upp sakar bara jag gjorde de också kändes det som en tung sten lättade från mina axlar.. även fast de tar 1000 år för dig att fatta hur jag känner så gör du det alltid till slut hhhihih..
Måste säga att jag hade jäkligt skoj med dig igår & de blev jag riktigt glad över hihi,,
Skönt att de har årdnat upp sig nu hihii....


Idag efter min gymanalys på gym & friskvården var jag på resia... Jag har nu beställt en resa till Thailand i 3 veckor & jag åker den 1 mars 2008.... fy fan va härligt..... Vet att de e långt kvar men va fan hihihi ...
jag är så jävla lycklig & jag åker ju med en ängel så det kan inte bli bättre hihi..


fick min student mösse för nu 1 & halv vecka sen... fyyy fan kollar på den vaaaarje dag.. det är bara 42 dagar kvar till jag kommer kasta upp den i lften & säga... FÖR JAG HAR TAIT STUDEEENTEEEEN...FYFAAAAAAAAAAAAN VA JAG E BRA. Längtar som fan..

Imorn studiedag då.. yeeaaaahh...

Nu ska jag gå & äta lite är lite hungrig känenr kjag..har ju trosts allt inte ätit den halv 7....

pussilull                                                               image1




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0