Phuu

Var med mild ända till halv 1.. Vi hade verkligen seriösa samtal idag när vi fikade & åkte bil hihi..
Men de va skönt.. jag var rätt arg ibland & ja fick ett samtal & mild hörde rätt mkt av vad jag skrk i mobilen fast bildörrarna va stängda.. Men skönt ialf att jag kunde prata ut sen.. Vi gick en sväng runt lindöspåret & sen stod vi & kollade på vattnet lite..

Imorn fyller farmor 80 så vi i släkten ska fira henne.. då träffar jag äntligen sanna.. Skvaller & massa  skratt kommer det bli.. jag måste även visa dig en grymmt rolig låt.. Det bästa med att visa dig saker är att vi har samma sköna humor & kan skratta i föera timmar & ingen annan fattar vad det är som e så roligt.. De e verkligen roligt hahaha...
Jag längtar så mkt dör släkten brukar alltid vara så sjukt kul att träffa vi har alltid så roligt.. Har vi någonsin haft tråkigt?? I don´t think so...

Föresten om två veckor kommer balbilderna hihi..
Ne är lite nere så ska go to my bed now...


Me Don´t Like

Kan inte sova har så SJUKT ont i min lilla mage.. usch..... AAAAAAJJJJJ AAJJ...
















Nu har jag bestämt mig I think!!!!!!

så nära men ändå så långt bort..

Denna dag har verkligen gått undan.. Fick äntligen prata med sanna lite idag & det gjorde mig fruktansvärt glad..
Har även haft ett "djupt" samtal med Linus idag om lite gammalt.. Något som blev aktuellt när vi tog upp det i förrgår igen.. Men jag hoppas vi struntar i de nu för jag tyckte inte att det var så kul att diskutera det idag..

Har även varit hos martin idag & ätit taco & sett film.. de va rätt skönt att bara ta de lugnt.. men mår rätt illa nu & har ont i magen.. uuusch... Får alltid ont i magen när jag äter för mkt.. Åt två tortillas idag.. uuusch va mkt.. tur att jag ska börja med glutaminet snart =)...

Nu smsar jag lite med virre också eftersom vi kommit ihop oss lite...IGEN! Jag förstår inte hur vi lyckas hihi..

Kom & tänka på en sak idag.. Studenten! Det är redans nart en månad sen.. de va verkligen en riktigt rolig stund i mitt liv.. Glömmer aldrig.. Balen alla sena nätter.. grillningen vid sjön & alla festis nätter hihi.. de va verkligen skoj & bäst av allt min & sannas fest på hugo när vi tog studenten..

          

 

Kan en del bara sluta..


Sluta fråga "va det är"
Sluta fråga "vad är det som tynger dig"
Sluta säg "Jag ser att det är nåt berätta"..
Sluta sluta sluta... Berättar jag så gör jag..
Om jag inte gör de så vill jag antgaligen inte..
Eller så vill jag bara ha lite tid för mig själv & då är det nog bäst att låta mig va!


Nu kom äntligen de efter längtade mailet..

Äntligen har jag fått svar av Sofia..
Saknar henne så mkt.. Hon berättade idag att de sökta massa butiksbiträden som fanns om jag ville söka.. Hon berättade även att hon pratat med en tjej som jobbade på ett café som tjänade 200kr/h + 2000kr varje dag i driks... Det är sjukt bra...



Är verkligen inte på nåt vidare humör heller... Men orkar inte prata om det heller för den delan.. Såkommer nog va rätt sur hela dan I think hihi.. Dessutom ska vi tydligen ut & äta med jobbet idag något som jag inte känner för heller.. men men..

Nu ska jag fixa till mig lite & sen träffa Granha på stan & lucha.. ska bli kul.. Saknar Granisen...

Puss

..............

Usch för denna dag.. har verkligen inte varit på humör.. Allt har varit så jobbigt på senaste tiden.. På midsommar fick jaghöra en sak jag kannske inte borde fått höra.. Eller egentligen borde jag det men INGEN har sagt nåt till mig.. Så igår fick jag gråta nig till söms pga det jag fick höra..
Idag fick jag en ordentlig tillsägelse av min chef som enligt mig va ganska dum.. Blev gaska arg & ville säga nåt tillbaka men orkade inte för att hon ibland upplevs ganska tjurog så orkade inte bråka.. Men tyckte att jag blev rätt orättvist behandlad så då va ju denna dag förstörd... Danke!
Som tur var fick jag ändå en låååång & välbehövd fika med Sarah. Vi pratade om ALLT.. Blev något lättare i själen..
Hoppas hon fixar fram Zodiak filmen så vi kan kolla..

Har även sett saw 3, Blades of glory & Shrek 3 nu.. Alla filmerna va ju svinaa bra.. Saw 3 ganska äckelpäckel men de funkade det med...


Min midsommar blev ju kanon bra måste jag säga.. Synd att det började regna så mkt bara...
Måste visa en bild påmin brorsa från midsommar.. Han har en sån jävla mucha hahahaha & sällan han ska pooosa så vill gärna visa odågan hihih
                                                                                

Måste även visa Er en studentpresent jag fick utav Ricky.. Ricky är som en storebror för mig eftersom han & Danne varit vänner sen jag va pytteliten.. Så¨hans vänner som var där det vill sga David & Ricky blir som två extra bröder för mig.. Any Why.. Fick ialf en isbjörnsmössa av Ricky.. & de va STORT.. Nu kanske ni udrar öö va fan skulle de vara nåt stort för?!.. Jo det kan jag säga att den har gått i arv & den som bär den mössan måste verkligen bära upp den för den är verkligen speciell.. den har varit med i många krökar samanhang & det äre bara den mest speciella som får den.. & I år fick JAG ärvan den.. Hoho nu e den i min generation.. Men jag kommer aldrig vilja lämna över den till någon hihi.. Fan jag är ju så gryyyyyyyyyyyyyym i mössan.. Luta er tillbaka & njut hahahahahaha...


Sist men absolut inte minst skulle jag vilja visa ett jätte fin ställe i Rejmyre som jag & virre var & bada i en sommar kväll.. de va sjuuukt fint tog kort eftersom utsikten va så fin.. Virre tog även kort på mig & utsiktenen.. När vi kollade på kortet så såg det exakt ut som om jag hade varit på fotofabriken & stått vid en bakgrunds bild & någon hade klippt in mig.. Såg ju inte normalt ut ialf..
Ialf detta är ialf några bilder därifårn.. tyckte de va jätte fint.. Måste säga också att jag fick mig ett gott skratt när virre hoppade i..  Han tog sats & hoppasde i men kom upp lika fort eftersom det visade sig att det var ganska grunt det till säga vattnet va till magen på honom hahahah.. han såg helt chockad ut.. de va de fulaste jag sett på länge hihihi..
  

Kom på en till sak somgjorde mig så sjukt glad idag.. Efter jag hade varit på fotvården & skulle åka hem hörde jag en välbekant röst säga "Bettan är det du".. Blev så glad när jag såg att det var Tommy.. Han & jag var världsbra vänner ett tag & jag saknar honom ibaldn eftersom han är rätt rolig.. viåkte alltid & badade & körde alltid billjard.. kallade honom alltid för Jögga hihi efter hans mellan namn jörgen & han kallade alltid mig bettan efter mitt mellan namn elisabeth...


Tommy & Hanna med sina korvar & korvbröd =)



......


I tisdags åkte jag & mami ut till landet.. Hjälpte henne & städa så det blev fint till midsommar & igår klippte jag gräset haha.. hade högsta volym på mp3n  & sen körde jag bara hihi. Kände mig som en riktigt super women hahahahaha..
I tisdags kväll så grillade jag.. första gången jag stod för grillel har aldirg gjport de förut.. men de gick rätt bra var lite nervös dock när jag skulle fixa med elden& så men måste säga att köttet tomaterna & löken vart så sjukt god.. som Linus skulle ha sagt "det knullade i käften".. Ganska pinsammt uttryck blir nästan lite generad hihi..
Jag & mami var även ute & åkte båt igår... de va så sköööönt.. älskar verkligen att åka båt..
Sen gjorde jag paj till oss två hihi duktigt jag var hihi..

Sen vill jag säga GRATTIS Linus till körkortet... Ville slå honom igår eftersom jag fick ett sms där det stog "Klarade det inte som jag sa nu är allt kört" typ nåt sånt.. så jag skrev tillbaka & samtidgt som jag skrev fick jag ett nyss sms men skrev ialf klart & skickade iväg ett sms till honom.. efter kollade jag det andra & de va också från linus där stog de "not.. klart jag klara"..Vilken jävel han är.. ska alltid hålla på & vara så rolig. kanske inte alltid lyckas haha ne vars skoja.. Men lite töntii tyckte ialf jag att han var med kul för honpm att han klara ialf.. Alla verkar klara det nu.. vill också göra detnär jag ska köra upp.. tänker verkligen inte säga när det är hahaha..

Är lite ledsen också eftersom Sofia fyttar till Norge nu snart.. Tur jag har min Sarah kvar.. Men om ett tag blir jag & Soia sambos i Norge men . Vem ska nu jag få de där stooora smilet utav av? Hon är ju jämt glad.. Nej tur att Sarah finns kvar ialf.. Tänkt sen flyttar jag & Du sarah ska plugga i Polen på en läkarhögskola.. Men vi tre kommer alltid hålla ihop ialf...
Hoppas Pattes tatuering blev bra igår.. vet ju att han ska dit en gång till sen & fylla i den.. har sett den på papper & han har ju ritat den själv.. sjuuukt snygg.. Kommer inte riktigt ihåg hur stor sofia sa att den skulle va men har för mig att den skulle vara lte på bröstet & atmen & lite på ryggen så den blir vädligt stor..

Nu snart ska jag börja jobba.. Hoppas Linn mår bättre snart.. vet ju att hon haft det lite struligt.. Hon är verkligen en rolig tjej en riktigt bra chef måste jag säga.. Man behöver inte känna "vad ska jag säga" eller va rädd för att göra bort sig fast hon är min chef & de e skönt tycker jag..
Ikväll åker jag till landet igen & de ska bli så skönt att få komma ut & imorn är det midsommar.. Det ska bli kul hoppas jag.. Mamma har köppt 24st cider till mig hahahaha.. Snäll hon är!
Ne nu ska jag dricka upp min färskpressade juice här..
Pusss

underbart

sitter nu & väntar på att ammi ska komma hem.. Hon är & handlar lite till landet.. Vi två ska åka ut dit idag & båten har också kommit ..jippiiii..
Det är föresten jag som ska köra ut till landet.. bra träning..
De ska bli så sköönt att komma ut till landet.. finns nästan inget härligare.. Hoppas bara vädret e bra..
Självklart såg jag i tidningen att de skulle bli grått på midsommar.. blir så törtt men det är ju inte först gången metrologerna eller va dom heter har fel så kanske blir ändrat tills på fredag who knows?
Ne nu ska jag sätta in lite nya låtar på Mp3n sen drar jag från stan & kommer hem imorn igen eftersom jag ska jobba på torsdag....
puss

image203
Såhär ser det är när man sitter på bryggan på landet.. så fiint hihi..

måndag igen då

då va de en ny vecka då.. sitten nu & äter en fralla innan ja ska börja jobba kl 2 till 7....
orkar egentligen inte.. vill bara soooovaaa..
Har stått nu framför spegeln i 1 timme & fixat hårat & kläder.. ser förjävlig ut.. de fick bli en par ljusa beggi byxor som jag kavlat upp en svart lite kortare klänning som svänger ut lite men sitter tight vid brösten & en senapsfärgad stickad kofta som är kortärmad & öppen i ryggen..
Håret blev en slarvig bulle för till slut gav jag upp.. hahaha jag orkar aldrig göra iårdning mig massa nu för tiden.. & jag vet inte när jag sminkade mig sist hahahaha.. stort suck för mg..
Nu ska jag snart gå...
Ööö vem fan e den där bf3c som skrivit till emelie hahahahahahahahaha helt sneeeeee...
kan alla låta henne va bara.. hon & ja e friends va e erat problem??? FUCKERS hahahaha..
dagens folk.....

pussssipusssss

det är redan så billigt som de bara kan bli!

Nu är det rea på WOW.. Ta 2 för 99kr.. Byxef ör 99.. massa saker för 50% & en del saker för 70%.. Några byxorör 199 kr..
Det går inte & får de billigare.. Ändå kommer det en mamma fram till mig & ger mig hennes mobil nummer & säger "Kan du ringa mig när det är halva priset på 99kr, det här är mitt mobilnummer och jag heter Kahira".
Snälla när det är vanligt pris frågar ni när det blir rea när rean kommer frågar ni när det blir rea på rea.. Ni är ju fan inte nöjda förän det är gratis...
Blir så less.......


från nyår till 17 juni

Satt & funderade här idag lite & kom fram till att mitt liv har varit vädligt stormigt från nyår tills nu..
Egentligen ganska sjukt när jag satt & tänkte efter.. ALLT har gått så fot & det är nästan så jag inte fattar nåt..

Det började med att jag bråkade en del med min familj.. va jätte osams med mamma där ett tag % bodde borta ett litet tag & hörde inte av mig.. Efter några dagar hade jag ett röst meddelande på mobilen där min bror berättade att mamma varit på akuten hela dan för att hon brytit armen & krossat lite med här & var vid handleden.. allt bara brast för ig då så jag åkte ju hem dagen där på & vi låtsades väl inte om som nåt direkt eftersom min bror fyllde 25.. men allt blev laf bra där efter...

Efter de så började jag & limpa komma ihop oss lite.. & jag virre sofia patte sarah & adde började gå ut en del tillsammans...
En dag kom linus hem till mig & va sjuuukt arg... så arg har jag nog aldrig sett honom.. hans ögon var väl svarta antar jag..
Fick mig en ganska duktig utskällning & blev sjukt ledsen.. Det sas ganska mkt dumt den dagen från både mig & linus.. Vissa saker va lite väl onödigt sagt.. vill inte nämna va vi sa men de va ialf onödigt..
Efter de tappade vi väl kontakten en del.. skrev ialf ett brev för jag kände att jag inte fick sagt ens hälften av de jag vill få sagt...


Sofias liv förändrades vädligt snabbt.. Något som gjorde mig fruktansvärd ont i hjärtat eftersom Sofia är en vän som kommit & betyda vädligt mkt,,, Tur att hon är en så STARK människa...

Hade ialf som sagt en kul period där efter med virre & de andra jag nämde förut. & jag hittade på vädligt mkt roligt under den tiden...


Det var också under denna period jag & Emelie börjde få fin kontakt.. något som känns skönt nu.. Väldigt skönt dessutom.. =)


Började satsa på körkortet vädligt seriöst.. hade mkt iskolan..


jag & linus börjadeta upp kontaktskapen igen något som kändes bra eftersom han är en vädligt fin & snäll människa...


Hände mkt i Sannas liv också som inte direkt var några jätte roliga saker så man va lite ledsen för hennes skull..


Mot slutet här började jag & virre bråka rätt duktig & vädligt ofta...
En gång kom vi ihop oss vädligt mkt så jag vägrade svara på sms & han samtal under en liten period.. Vi blev ialf samns en kortis & började bråka igen.. men blev sams.. de va bråk efter bråk.. mest små bråk.. men en vacker dag bröt helvetet loss & vi bråkade som aldrig förr.. Jag skrek massor på honom & sa vrkligen saker som jag verkligen inte borde ha sagt.. han sa saker som gjorde mig fruktansvärt ledsen.. Han gjorde saker som jag kommer vara besviken över under en längre period..
Vi är ialf sams men det är verkligen inte som de brukar vara...
Gillar inte att bråka med Virre.. Vi brukar kuna prata om ALLT men är försiktigt just för tillfället att släppa in honom bland mina känslor för tillfället...
Hoppas de löser sig så småning om..

De va länge sen nu virre jag sofia patte sarah & adde var ute.. lite tråkigt eftersom de va rätt soligt..

Tog studenten.. något som jag har vädligt fina minnen ifårn & som jag alltid kommer ha minnen ifårn..

Detta är lite utav alla känslostormar jag varit med om & ändå är inte allt nämnt... Allt detta på bara ett halvår..
Är glad ialf att allt löst sig med Linus & allt håller på & lösa sig med Virre snart förhoppningsvis...
Är även glad över att jag & Emelie inte är "hatobjekt" länge & även glad över att jag har sådana fina vänner som Sarah & Sofia.. Även jag & Niklas har fått fin vänskap.. de e rätt roligt..
Nej nu orkar jag inte skriva mer..
Puss & hej


regn & grått

Idag Är de sjukt dåligt väder.. hela morgonen regnade de & nu är de bara grått ute.. Men som tur är jobbade jag iald..12-16..
Gick väldigt bra + att en kom in & köpte för 1626kr så de va ju mkt bra hihi..
Denna helg har arit vädligt kul ialf..
I fredags tog jag de lugnt & kollade på "the kontrakt" & igår va jag & limpa på bio.. Först på dan var vi på stan.. Egentligen skulle ja hjälpa honom & hitta några shorts eller annats men de va han som fick vänta på mig typ 1 timme inne på BikBok.. haha stackaren.. förstörd vart han nästan...
Sen gick vi ialf på bio & såg oceans 13.. Riktigt skön film måste jag säga.. Fanns många i salongen som va helt inne i filmen så de skrattade jag & limpa åt lite...
Efter bion gick vi in till donken.. Utanför låt en 15-17 åring heelt deckad & låg i fosterstälsning & kunde inte resa på sig..
Vi skrattade rätt mkt åt de eftersom vi såg honom rätt oerfaren... Tänk att klockan kanske bara var 23.45 & ända va de maaassa fulla ungdomar + denna stackare som va aaa fulla & deckad hahahaha..
En annan g¨r ut vid 00-01 & är full på ett bra sätt... Men antar att de e nån slags fjortisfylla dessa ungdomar hade...
Men de va rätt roligt ialf..
Linus köpte Ilaf en stor cola & en chees & jag en jordgubbs milkshake.. När vi kom till domino bad Linus mig att hålla hans cola..... SCHOOP sa de så tappade jag hela hans stora cola han velat ha hela kvällen i marken.. Han hade kanske bara tagit 3 klunkar.. OOJ hihi va de ända jag kunde säga... Kände mig jätte taskigt & försökte att gå tillbaka & köpa en ny cola.. men Linus ville inte att jag skulle gör de så vi skratta mest åt de.. men skämdes lite ialf..
Jag sa till Linus & intalade mig själv att jag trodde de va nån slags karma som gjorde att jag tappade den så han inte skulle få sin cola.. Istllet för en cola med massa socker i fick han smaka lite på min milkshake med nyttig mjölk i hahaha.. man kan ju ialf inbilla sig att de va så.. men måste erkänna att jag skäms lite hihih..

Puss på er

lite smått & gott från studentveckan



 

   
 
     

   

 



1. Virre & Jag
2. öö jag hihi, 3. Jessica & Jag
4. Sarah Sofia & Patte haha, 5. alla möjliga, 6. Sofia & patte
7. Jag, 8. Jag & Virre =), 9. Sarah Jag & Sofia, 10.Vlado Patte & Shala
11. Grahna Jag & Virre, 12. Ivan & Miche the man hihi, 13. Bocken & Jag
14. Jag & Shala, 15. Jag & Virre Pirre
16. Jag Sarah Sofia & Emelie

va fort allt går..

Ja satt & funderade lite i morse.. de va en vecka sen ja tig studenten... redan.. Frågade även Lena idag hur många körlektioner ja tagit & de va många.. faan kändes som de nästan va igår ja började på "Helens"..
ALLT har verkligen gått super fort.. Hinner nätan inte me i svängarna hihi..

Emelie: Kan verkligen förstå att du är trött på alla jobbiga människor som säger saker för de e ja me.. SJUKT trött.. Känns nästan som en del hänger sig kvar i "skitnsacks åldern".. De hör nåt, hittar på lite eget så de blir ännu större.. allt detta bara för att ha nåt att prata & diskutera om...
Fick en förfrågan igår ur jag kunde prata med dig... Ganska dum fråga tyckte ja!
Kanske för att ja tycker bra hon henne... ganska normalt att prata med folk man gillar om man frågar mig.. eller?!
Som jag skrev till dig önskar jag bara att vi kunde lärt känna varandra tidigare så hade jag sluppit tycka så illa om dig för nåt inte du gjort & gått & mått dåligt alla dagar ni gicm i skolan haha...
Men vet ju att du är en bra tjej & jag hoppas inte att du fått dåligt rykte som du skrev i din blogg för det är de sista du borde ha.. & förtjänar verkligen inte de... Vi får heöt enkelt visa att vi inte accepterar de nästa gång nån "SE & HÖR människa" kommer fram hihi...

Kollar på tv nu & har de skönt i soffan.. något som dock är lite roligt är att min bulle katt Sotis tydligen hittat sin favo sov plats.. nämligen framför tvn så det är lite hår & så som är ivägen när man kollar på TV haha.. av alla ställen varför ligga där hon ligger? ser inte ens skönt ut hihi..

image184 image185

glömde en sak

är så himla aaaavis på min bror Danne att han är på Zakynthos i Grekland nu.. Han åkte i tisdags & fick bara betala 1200kr för en vecka.. jag vill ocksååååååå..
Nån som vill ta sista minuten me mig?????

denna dag

Sitter just nu & laddar ner massa låtar till jobbet.. ska börja jobba kl 15 till 19.. sen blir de & träffa niklas lite.. stackare han har skurit sig så han fått sy 6 stygn..
Tur att man inte kan skada sig på mitt jobb hihi..
Men idag kommer de nog vara rätt jobbigt eftersom rean börjar så igår la vi alla reakläder där all rea skulle vara.. det vill söga alla kläde ri hela butiken förutom "surf" kläderna...
Så idag måste jag märka allt.. hoppas Sandra gjort lite ialf...
Denna vecka har gått ganska fort.. tänk att de redan är en vecka sen jag tog studenten de e ju rätt sjukt...

                                                              image183

Sarah darling

Jag måste bara visa alla när sarah snusar va söööööt hon e då... Dessutom måste man ligga i när man partar med henne eftersom hon e en sån halsare hihi...Älskar dig
  


samma glada Hanna

Idag träffade jag äntligen Hanna efter nästan ett år.. De va så konstigt att se dig igen men blev så glad.. du är gamla hanna du.. Men ändå inte... de märks att du förändrats nder din tid i Usa... bara possitivt menat!
Är verkligen glad över att du är hemmaigen...

                                                                     image179
                                                                                                    Godnatt alla!

lite trött..

Nu har jag varit & badat & grillat... Rätt skönt.. ska sova snart.. sen e de jobba imorn som gäller.. men bara 4-6 hoho ganska slapp dag.. Så himmla kul att hanna ringde idag..Har ju inte träffat henne på ett år eftersom hon varit i usa.. men imorn ska vi ta en fika.. hiihi finns så mkt att berätta...

Såg en kobent människa idag.. tycker inte alls att de e spec snyggt kom jag fram till då... Lite elakt kanske men det kom upp i huvudet just nu så jag ville bara få det ur mig hihi..

Har även kollat på glasögon idag.. orkar inte allitd ha linser.. så antingen blir de ett bar gucci eller chanel..
så nu kommer jag kanske tydligen få ett nyss smeknamn av limpa för enligt honom kommer jag bli en "brill orm".. kan säga att DU Linus E e största brillan som alltid spänner dig hahahahah.......NOT som du skulle ha sagt hihi...

Godnatt alla godingar

Elak program ledare

Har just kollat på youtube.. min bror berättade om en programledare som hade några gäster hos sg som hade opererats & något gått fel.. En utav gästerna hade de blivit fel på stämmbanden så när han pratade lät han som en tjej.. Programledaren garvade massa.. stackare.. men de va rätt kul & se & jag garvade rätt mkt ja med.. men skillnaden mellan oss va att han hade direktsändning & gjorde bort sig.. de där människorna vet ju inte om att jag skrattat åt dom hihihi.. http://www.youtube.com/watch?v=-5tRU--_GtU kolla in om ni vill....

Sen vill jag säga att Linus har nästan köpt bil nu... Manligt!.  jag ska köpa bil hihihihi..
Ialf Jag hoppas Limpa att du & jag tar en tur med din glassiga BP bil... Det vill säga bemaningsproffset bil för de som inte visste... Det är ialf en saag som är fin tycker jag.. sen att han gr reklam för BP är en annan femma hahah..
Jag hoppas inte du berättat för nån om igår när jag gjorde bort mig om Miami saken hhihiih.. lite pinsammt som sagt hihihihi..

Sen Måste jag även säga att min lilla Sofia åker till Norge nästa helg... Kommer sakna dig den lilla tid jag blir utan dig.. Men sen kommer ja!!! hihihi.. Tyr att man har Sarah kvar min älskling.. Lilla sarah.. tycker synd om dig pdin häst.. men du ska se att allt årdnar sig... det  måste göra de............


Sen sist men inte minst vill jag gratta Emelie till körkortet... Undra när man får se i tidningen att "En galen kvinna körde fööör fort i Smedby" hihihi... Grattis!

Puss alla

Bästa studenten någonsin



  







kom ge mej sommar
kom ge mej liv
kom ge mej kärlek och livs motiv
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar

kom ge mej sanning
kom ge mej tid
kom ge mej kunskap
kom ge mej frid
kom ge mej doften
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar


kom ge mej världen
kom ge mej fred
kom sänk ditt huvud
och lägg dej ner
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar





jaha

tack virre för gårdagen... hoppa från en bro & skrika massa på mig den va bra va de..
du är så jävla dum ibland så man inte vet vart man ska ta vägen..
så som sagt tack för att du sabbade min kväll....

Vill ialf säga att shanas moves var skönast "de små pikadollerna"...

vilka dagar

Min födelsedag blev klockren.. hade suuuper kul.. & igåpr va de super mysigt & jaa hela veckan äger hihi.. Har bara haft massa kul..
Fina presenter..
Imorn blir de dock lugnt.. ska träffa linus & de blir väl & ligga & lata sig i solen om jag får bestämma & sen kolla sverige Island.. Men tror nog inte han bangar.. haha han vill ju försöka bli brunare än mig.. Kan lova dock att han inte kommer lyckas hihihi.. eller vem vet får se...
Nu snart ska jag bada & vara med mina kompisar.. Var förut med grahna.. fan va jag äslar alla mina vänner.. ikväll ska jag ha så sjukt kul.. vi ska grilla & förfesta & sen blir de utgång.. min bror skull också ut...woohoooo.. honom vill jag vara med för han e alltid så himla rolig hihii...
Vill också passa på att säga att "nattas bondläppar" ägde på ottenbrännbollen hihihhih....
                                                                     image163
image164

Nu jävlar

Nu ska jag snart till sofia & fixa mig lite innan brännbollen sätter igår.. Idag fyller jag ju 19 också så jag ska fira som faaaan..
Har vinaren me mig sen ska jag äta med famljen & sen e de paareeeeeeee.. vill att andy & danne ska ut med mig men de följer med i veckan..
ÄLSKAR MINA BRÖDER MEST AV ALLT.... FINNS INGA BÄTTRE ÄN DOM
image161image162
Andy brorsan.. BÄST                                                  Danne brorsan löv u

Vilken kväll

Är så himmla nöjd med gårdagen.. va nervös över vad folk skulle tycka etc.. Men många sa att de tyckte att de va mysigt & att vi hade gjort de bra.. Så nu är jag så lättad & glad..
Blev extra glad att mina bröder v där ckså..
Fick även en liten chock när jag såg sanna min kusin älskling.. Hon va så vacker..
Alla va de verkligen..
Nu ska jag duscha pusssar

image145
Jag & Virre
image146
Jag
image147
Jag & Grahna
image148
Sofia & patte
image149
Emelie & Marco
image150
Linus & Fille
image151
Witha & Hans Tjej
image152
Sofia & Martin
image153
Mina grabbar =) Eddi Grahna Peter & Jensa kommer sakna er som fan efter studenten
image154
Jag & Sanna kussen min älskling
image155
Sarah & Z
image156
Virre Pirre
image157
Wistha & jag
image158
Jag & Min älskade bror Andu Pandy
image159
Jag & Virre
image160
Fredrik & Hans tjej Anna

aaaw

Är så glad make upen blev så sjukt bra.. tack Malin.. Hon vart jätte nöjd ocksp & sa att ikväll var jag vackrare än någonsin.. Tack.. & håret vart så fint.. är så nöjd.. alla har kommit fram tillmig idag & sagt att jag är vacker...blir så generad.. Nu e de bara klänninge som saknas & min kavaljer hihi..
image141image142
image143

Du gör mig besviken

Måste bara säga till sofia & sarah att ni är så jävla duktiga när de gäller projektet.. den 4e tjejen i min grupp är jag grymmt besviken på.. Vi har inte bett dig göra mkt.. du säger "varför har ni inte ringt" då säger jag till dig "börja ta eget ansvar".. vi ska fan ta studenten & du fattar ingeting utan måste få samtal för att du ska förstå saker... de sista dagarna har vi andra jobbar som faaan för att balen ska bli så bra som möjligt & vad har du gjort.. inte ett skit.. Du kommer vara som vilken annan gärst som helst ikväll medan vi andra verkligen förtjänar att få beröm för balen... Du kunde inte ens göra det sista för balen de enklaste.. SÅ JÄVLA DÅLIG STIL..
& en sak till sluta fjäska för mig & ljug om din jävla bullemi & att du gått ner 13 kg på 3 dagar ibngen kan göra de förstår du de... Om du ska ljuga om alla dina sjukdomar du har kan du ialf göra de på ett vettigt sätt.. Du har snackat så jävla mkt skit om mig & jag rä gryyyyymt besviken..
Du är inte längre värd nåt i mina ögon....

Yrskalle eller?

Gick upp idag för att jag skulle ha körlektion kl 8.. Sen när jag kommer dit märker jag att de skulle ju jag inte alls ha.. då hade jag alltså sett en tid kl 8 skrivit de på lappen men inte i pärmen.. SUCK för mig.. Har varit så pressad & stressad i veckan så inte undra på att de blev helt galet.. Men nu kan jag sova en liten stund till innan jag ska springa till make up & till frissan.. Måste också såga att de va rätt kul igår.. Visst de fanns en riktigt störd människa där som va lite för full.. inte undra på efter 20 shottar.. Träffade även sniffy något som jag blev riktigt glad över.. han e så snäll & rolig.. & han lovade att han skulle göra min student lika kul som hans blev.. alltså han skulle supa mig under bordet....IGEN! hahaha..
Ne nu ska jag sova lite innan stressandet börjar...
image136image137
Pera & Virre Pirre                                                                            Pera & jag
image138image139
Vem e Han???? Hette ialf fille =P           Me and virre

                                                                 image140


RSS 2.0