NERVÖS

Imorn e balen & ända till idag har de varit strul så imorn kommer jag vara så glad att allt e över & bara njuta.. Har pratat med frisören nu så tror håruppsättningen kommer bli super & sminket.. aaaw de vill jag inte ems prata om--pratade med Malin hon som alltid sminkar mig när jag e på make up & hon sa att hon hade tänkt på mig & min gröna klänning hela veckan.. hennes planer lät ju så jävla bra.. kommer vara queen of the night haha ne vars skoja...
Har även klippt virre i veckan & måste säga att han blev ju sjukt läcker.. de bästa jag klippt någonsin så vi kommer nog bli fina.. han kommer bli jätte fin i sina kläder.. synd att han inte e lite biffigare bara hahahaha.. Ne vars alla kan inte ha en sån kropp som en viss person har hihihi.. ne vars haha.. störd jag e.. idag har jag även jobbat till kl 21.. fan va fort de gick.. folk överallt så de va kul.. Har varit helt yr idag.. köp ett armband till imorn & fixat mina naglar.. eftersomn jag redan har långa & fina naglar fixa jag sjäkv & de blev svin fint e så nöjd med mig själv.. Är även glad över malins komplemang som ska smina mig " nathalie du har så fin & brun hud.. Dem e så tunn med inga finna, tänk om tjejerna kunde vårda den som du" oooj tack.. jag tycker inte om & höra snälla saker för jag vet aldrg vad jag ska säga eftersom jag själv inte e nån som säger bra saker om mig själv.. De ända jag kan säga till mig själv som jag e stilt över e att jag gått ner nästan 10kg på lite mer än ett halvår... GOOD WORK BITCH hahaha.. Ne nu måste jag göra iordning mig så jag kan springa till hugo & ha kul..
Kommer INTE ha struntmössan på mig dock eftersom den e så jävla ful & jag skäms över dom som går omkring på stan & har studentmössorna på sig.. jag har min på mösspåtagningen & kommer ha den på studenten.. Jag vet att jag tar studenten & jag e en stolt student & min familj e stolta öve rmg de räcker för mig.. med behöver jag inte skryta om att jg tar studenten..

Ne puss på er alla mina små godingar....
Måste säga att Sarah du har kämpat på så jävla bra idag e sjuuuukt stolt över dig gumman.. Vet att balen har varit jobbig men tänk vilken bra jobb VI gjort.. Idag fick vi ju höra på de geer hur duktiga vi varit & hur glada alla elev va.. spec över ordsplacringarna.. Så VI vet ju att de är glada.. VI tre är BÄST..

Mina tjejor betyder ALLT

image133
Såhär ser jag alltid sig sofia min älskling.. GLAD är rätta ordet för dig.. Man kan komma till skolan & vara aaaap sur sen när man ser dig komma & ha de där stora smilet på läpparna släpper allt.. Du är verkligen den vän ag alltid letat efter & som jag äntligen har fått.. Vi kanske inte är vrje dag men jag vet att jag alltid kan ringa dig & även att du alltid finns där..
Du är verkligen en som jag ser upp till för jag vet hur jobbigt du har haft de & hur stark du varit.. Du har verkligen visat va styrka innebär.. Du är verkligen helt Bäst & underbar helt enkelt.. LÖV U


image134
Min ängel Sarah.. Du & jag har ju verkligen fått en underbar kontakt.. I 3an blev vi verkligen oslagbara hihi..
Det finns ingen som kan få mig på så bra glad som du.. dina skämt & din karisma... du har verkligen fått en plats i mitt hjärta.. Mest av allt uppskattar jag din ärlighet.. Du säger verkligen om du tycker att nåt är fult eller inte ok & du har skinn på näsan du.. Dig har jag vrkligen kommit att tycka om så oerhört mkt..
Löv uuu Sahara...

Vi tre kompletterar varandra perfekt & den vänskapen vi har är jag så oerhört stolt över så jag finner inga ord.. Jag är så himmla lyckligt lottad...
image135
Vi Va Oslagbaraaa........

mösspåtagning & sthlm

Igår hade vi mösspåtagning.. De va såå himmla kul.. Vi fick sjunga student sången 5 gånger sen sa lasse "mössan på för studenterna" fan de kändes helt sjuk.. Lika dans idag så sa mami "min lilla prinsessa har blivit så gammal".. naaawww mami älskar dig så mkt hhihih du e så söt.
Jag & sofia hade ialf jätte skoj.. sarah försov sog hihi sötnöt...
Lite bilder från mösspåtagningen:
image125image126
image127image128
image129

Alla va super fina...

Idag har vi varit i sthlm också.. de va riktigt kul..
Köpte en klänning & sen löshår som jag ska ha till balen & även andra gånger med när jag känner för de.. blev riktigt nöjd.. Är så nervös över hur jag kommer se ut på fredag.. shit de e ju bara om två dagar..
Detta är ialf lite bilder från Sthlm..
image130image131
image132

fas B

Nu har jag & nedim äntligen klarat fas ha teorin hahahaha.. Han gick verkligen upp sig idag måste jag säga.. sist fick han 48 rätt av 70 & idag fick han 64.. Även jag fick 64.. skönt de hahahaha..
Har även bokat teoriprov nu så de e skönt..
Nu ska jag duscha pusss

sola?

Nån som vill joina & sola i veckan innan fredag???? Call meeeeee hahahaha


Måndag

Ska snart gå till Helens & ha körlektion.. Förra gånen gick de ju jätte bra så ska försöka tänka på allt idag också..
Är positivtt överraskad eftersom vi hade stenhård fysträning igår på dansen & jag har ingen träningsverk.. Skönt de! De va rätt kul på dansen igår.. Va bara ganska trött så jag flamsade mig med Karin en del.. dansade as fult &såg muppig ut.. Sen berättade Karin om en dokumentär som gick igår på 5an.. Den handlade om världens största balle.. den skulle tydligen minst vara 40 cm.. herrejävlar... Men de visade sig att den ena killens va 34 hihihi..
Helt sjukt de där tycker jag & ganska äcklig också för den dela.. hahah hur fan bär de sigåt när de ska gömma den hahaha..
Tråkigt väder e de ute idag också.. Ingen skola dock.. orkar inte.. en del lektioner e inställda så därför får de bli en heldag ledigt för mig hihiih.. Har ju redan fått reda på stort sätt alla betyg.. Är riktigt nöjd måste ja säga..
ne n måste gå till körskolan..

image124
Gårdagens outfit på dansen hahaha ser skapligt trött ut & lite små sur.. Men de har sina anledningar...

Wooohooooo

Herre gud för denna helg.. I fredags va de ju grillning hade så kul då.. Spec så skrattade jag mkt åt alla Sarahs "alla barnen" skämt.. Vet att de e töntigt men de va spec en sak som fick mig att skratta så jag fick ont i magen.. Det finns nhog ingen som kan få mig & skratta så mtk som Sarah..
Hade ialf superkul.. De va lite roligt när jag & sofia såg bullen också hahaha.. Vi båda fick oss ettgott skratt & sofia fick bilder i huvudet som va ganska roliga.. Tycker om dig tjejen så mkt hihi..

Igår va de ju vollyboll hahaha vårat lagkom åt helvete sist haha men de va kul ialf.. Sarah & jag gick även & köpte glass & de visade sig att de skulle straffa sarah för idag håller hon på & få en finne hihiih honär så söt hon & hennes finne som kommer upp när hon äter godis & glass..
På kvällen gick vi till otten & grillade & körde lekar med bikbokgänget & alla andra som va med på dagen & körde vollyboll.. Så kul var de länge sen jag hade.. Vi körde ialf som sagt en lek.. Då var man några lag & varje lag skulle utse en som hade bäst hål vana, en som sög bäst, en som slickade bäst, en som tog mest i munnen & en som hade störst mun.. Jag blev då utsedd till att jag sög bäst.. haha.. ialf inegn visste va sm skulle hända men jag fick ialf ett stooort glas med cider som man skille dricka upp fortast med sugrör.. haha jag vann hahahaha.. så alla sa efter tävlingen "fyy fan nathalie vilken jävla svamp du e" Martin as garvade & sa att han skulel tjalla till min bror danne... Blev lite chockad av mig själv.. Sarah vann även hon.. hon slickade bäst hahahha..
Men kvällen väsra var tjejen som fick in en HEL banan i munnen & kunde stänga munnen också.. shit vilken jävel hahahaha.. Hade ialf sjukt kul & spriten va billig.. allt 25kr...
Milion style fick avsluta kvällen på ett bra sätt.. han va gryyyyymmmm.. Va så jävla skönt full & hade så kul med alla..
Är äevn glad måste jag säga för att linus va där & höll undan alla människor som knuffades på milion style.. Uppskattade de eftersom jag inte e så stor.. Blev även lite irre på en tjej som e aas lång & ful.. Hon glodde på mig hela tiden.. vilel ge henne en box men hon är ju två meter så skulle säkert flyga som en vanta om hon knuffade mig hahaha..
Ialf tack så himmla mkt för en suuuper kväll.. Va så himmla gald hela kvällen.. Ni som inte va dr missade verkligen nåt sjukt kul...

image118
Claudia va så himla dragen hahaha
image119
Pascal & Malin
image120
Lina & Theresia
image121
Virres syster Hanna & min Sarah
image122
Sarah & Jag hihi
image123
Jessica & Sandra

Vollyboll

idag är det då lördag.. Det är ju ganska skönt ute också så det är ju bra eftersom jag ska vara med i vollybollturneringen.. En del är ju lite bsvikna att de inte fick vara med.. fick höra tex att linus vart besviken att de bara var för tjejer eftersom han ville glänsa haha knasboll.. du är för rolig..
De blir nog ialf kul & senka vvipå kvällen..

Igår kom jag & tänkapå en äcklig tjej ialf.. Jag & Sarah pratade om klänningar & höga skor vilka man skulle ha leggins till & inte.. Sarah sa då att de va en synvilla.. Om man hade en kort klänning med höga skor utan legins skulle de se äckligt ut.. Då kom jag & tänka på en tjej som är 88a.. Hon e de äckligaste & fulaste jag vet.. Det är massa massa maaaaassa killar som söger att henne skulle jag aldrig röra.. visst hon kan få suga mig oss men inget annat för man vet inte vilka sjukdomar hon har... & hon köär sig som jag vet inte vad.. fattar inte hur den del kan säga att dom tycker att att hon får va som hon vill & att alla borde låta henne va.. Visst alla får va som dom vill men endel sake får man tvärr kommentarer av & om man vet att men ex är utmanande så får man väl bita i de sura äpplet om man vill se ut som en h__a..
Denna tjej har till och med ått en förfrågan om hur mkt hon kostar.. Fattar hon inte då att hon ser hemsk ut?? va ede för fel på henne..
Iald äckligare tjej får man leta efter skulle aaaaldrig röra henned t¨ng& de vet jag att sarah intle hahahahahha..

Nu ska jag äta lite frukost & sen bege mig till folkparken... Hejja mig hihi

Orkade inte skriva igår..

Idag är jag så himmla glad.. Jag e lite schozo för igår va jag super irre.. kan börja om dagen igår..

För det första hade vi balmöte på haga.. Jag tycker inte alls de e så kul & ta sig till haga de e rätt segt.. Men jag sahara & Sipsen tog oss ialf en prommis..
Nyttiga som vi e.. Vi missade skollunchen så vi åt ingen mat förän senare..
Ialf de va riktigt seg på haga.. De finns en del irritationsobjekt som man bara vill strypa..
En del tror att de e BÄST... Spec en person.. Hon tror verklogen det är hon som håller i hela balen.. Hon e ju fan fulats av alla hon ska bara sitta & hålla tyst.. CP unge..
Dessutom tyckle rkag haga e en liten skola.. Skulel nog aldrig trivas där.. Jag är ju mer för city & de som händer här så de geer passar mig bra.. Iof kungsgård skulle jag aldirg heller kunna på på & VERKLIGEN inte eber hahaha.. usch vad jag klagar..
En sak som ialf va bra igår va att vi fick MVG på projektet.. Som vi har kämpat.. När magnus frågade va vi skulle få för betyg på själva grupparbetet sa sarah "Lätt MVG" & magnus sa då ja ni fick "lätt MVG" hahaha ssåååå jaaaaaa..'

Jag & Virre var ialf igång igen igår.. Fasen va vi kommit ihop oss på senaste tiden.. kanskle 4 gånger denna månad.. vi som nästan aldrig bråkar.. Innan vi började gymnasiet bråga vi ALDRIG de fanns ingen som hette tjaffs då.. Sen när vi började gymnasiet har de bara gått utför.. Undra va de kan bero på.. Mkt har ju hänt.. Men jag vill bara att allt bråk ska ta slut.. de tar på krafterna & nu vill jag bara vara glad för allt snart är slut..
Ja ja fortsättning följer på de haha..

Jobbet var så jäävla seg igår.. inget folk på stan.. De va så tråkiiiiigt.. Hände typ inget.. så jag bytta lite kläder på skyltdockorna & finvek allt.. De va ju jätte kul...NOT..

Hade bara ätit två hamburgare & en knäckis på hela dagen så de blev inte mkt mat heller.. jag som skulle dansa kvart i 8 till 9.. De gick ialf jätta bra.. pascal gav mig en del beröm "duktig du blivit älskling".. Tack de behövde jag höra.. va ju som sagt inte på bra humör..

Men idag är jag ialf lycklig & suuuuper glad.. Körningenm gick så jääävla bra lena sa till mig att om jag skulle köra såhär nu hela tiden & kära såhär på en uppkörning skulle jag ha körkortet i handen nu.. Måste ta tag i teorin & så nu så jag kAN FÅ DE NÅN GÅNG...
Ska snart gå till frissan också & bestämma en håruppsättning tills balen..
Fick dock inte sova så mkt inatt vaknade av att de va sviiiin varmt.. svettades massa.. Sen kl 3 såg jag att jag fått sms av virre så jag smsa tillbaka så han kunde se de på morgonen.. Men fick tillbaka ett sms redan 10 min efter.. ööööö sover han inte tänkte jag.. Nej då hade han fått motorstopp i kimstad med sin MC.. Normalt att åka på natten.. Han sa då att han hade åkt ut för att rensa huvudet & att han hade fått motorstopp kl 02.00 han hade alltså suttit vid vägen en timme.. hur fan tog han sig hem inatt??? hoppas de ordnade sig måste fråga sen..
Nu ska jag forstätta vara gad idag hihih.. vill ge alla en puss & önska alla lcyak tilöl efter studenten..
KYSSAAAR hahahahahaha kan lova att jag ger som godaste kisses hahahahahahaha


Grattis Miland

Då fick desin revanch idag då.. grattis..

Är så glad för tillfället.. & det är jag för att jag fick höra de tre ord som jag verkligen behövde få höra: "jag älskar dig"..  De får avsluta denna korta blogg.. Godnatt alla kära vänner

Efter regn kommer solsken...

... jomenvisst stämmer de.. idag har de varit en rutten dag ,men nu kom solen fram.. har inte varitpå något vidare humör idag efter körlektionen gick sådär.. men har kört nu med mamma & de gick bättre.. Kändes som IVn idag var rätt onödig.. kom dit & jag var inte spec sugen på vollyboll eftersom det regnat.. Men jag & virre tog ialf en promenad.. & pratade ut en himmla massa.. Han e rätt dålig på diskutioner dock.. jag vinner alltid haha nevars men han e rätt dåligpå sånt men de gick väl hyffsat så vi är ialf sams.. kanske e en fördel så vi inte bråkar på balen.. Skönt ialf att vara någolunda sams..
Har även varit på helens nu & pluggat teori med Nedim.. hahah vi är så jävla dåliga haha.. Jag får alltid 1poäng från godkänt & han får alltid nåt på 45.. men idag fjorde han underverk & fick 50 hahaha.. Han e lite rolig tycker jag.. Vi har ialf bokat en ny tod för datan.. Han frågade även om vi kunde boka provet tillsammans.. haha så söt.. han kan inte riktigt klara sig sjäkv så jag får vara en extra mamma hahahaha..
Tror jag ska duscha nu & raka min a hairey scary ben hahaha..
Sen har mamma lagat bakad potatis & lövbiff med ost & skinda emellan.. vaaaa gott..
Har även tänkt över Norge en del.. är ganska sugen måste jagsäga.. kanske ska söka till WoW i Norge.. hmm skaspinna vidare på detta hahaha.. Lite roligt sällskap e de ialf.. ev sarah & garanterat Patte & sofia...

pusssipuss alla..

image117
Lite ful bild.. de va ju inte direkt igår hahahaha.. ser ut som ett stort fetto.. Jag kan ju söka in som säl i Kolmården i sommar ahahahaha

studenter 2007


Sjungom studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag, och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än  i våra sinnebo, hoppet är vår vän, och vi dess löften tro,
när vi knyter förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
där de härliga lagrarna gro!
Hurraaa!

Denna låt fick vi träna på idag.. känns rätt sjuk..

& såhär ser schemat ut inför studenten:
tisdag 29/5 Möspåtagning + vollyboll
Onsdag 30/5 Stockholm + utgång
Torsdag 31/5 Grilla på himpa eller gransjönäs
Fredag 1/6 Balen
Söndag 3/& jag fyller år +ottenbrännbollen
Måndag 4/6 Vadstena + förfest + barrunda + utgång
Tisdg5/6 partyyy
Onsdag 6/6 Middag
Torsdag 7/6 STUDENTEN

Sen kommer de vara massa andra kompisar som vi komemr göra maasssaaaa kul med... Nu är jag lycklig hihihi pusssssss

grått

det är så tråkigt med regn.. de verk visst aldrig slut heller. Nu är jag kas med svenskan.. skönt de...
g fick jag en kommentar somg garvade gärnet åt. "nattis när du föddes deg det eftersom gud blev så ledsen för att hmist en ängel" hahahahahahha eee den haju inte hört förut loooser...
Även igår fick ett rätt roligt sms av en okänd som jag inte kände igen  nummmr på: " Vad skulle du göra ifall jag kysste dig när vi träffades?" öööö kanske sparga ig på åt känsligt ställe. vad e de med folk idag.. Jag är inte intresserad fatta...

valsträning

gick väl inte så bra & de va ju inte de roligaste jag varit med om.. tror jag skppar valsen på balen..

Idag fick jag även en förklaring av virre som inte var av dennavärld.. de va typ den sämsta jag hört någonsin..
Du är inge vidare bra på sånt där du.. Pratade ialf ut lite.. men är inte mkt gladare för det för jag vet att han ALDRIG kommer förändras kommer få vara me dom det här så länge vi känner varandra ialf..

På onsdag är championsleage finalen mellan liverpool & miland.. Jag hoppas liverpool vinner för då vet jag en person jag kan mobba gärnet.. För två år sennär den finalen var vann ju liverpool & linus var gaaaalen.. Haha så frustrerad över en match.. Herregud vilkakänslor killar kan få av enfotbolls match..

Längtar även till på fredag & lördag..

De ska bli fint väder i vekcna har jag hört minst 20 grader varmt & högst 23 grader...

Snart fyller jag också hihi.. Tjosan på er

yeeees

äntligen blev jag klar med mitt schizofrenarbete.. de va rätt jobbigt.. nu har jag BARA redovisning om arfika & kina kvar i samhällen c, intervju i religion b, skriva om två platser i norrköping i svenska C senär jag äntligen klar.. så underbart skönt.. jag orkar inte mera.. & plus att endel saker känns upp och ner nu.. Har ju lite av projektet kvar också.. men balen kommer bli kul.. men har lärt mig att maninte ska lita på gruppen man jobbar med.. man ska nog egentligen aldrig lita på nån för rätt somdet är så kan den man trodde stod en närmast hugga en i ryggen... Nej nu ska jag gå till sängen & sova.. tror jag slatätta på massagen också är så fruktansvärt stel. När jag ställde mig upp nyss sa hela ryggen bara knaaaak..
Rätt skönt ed sovmorgon.. kan lova att gym & friskvård är den softaste kursen någonsin + attman lätt kan få bra betyg.. själv så fick jag MVG tack för den monkan.. hihi..

Puss & godnatt & en särskild hälsning vill jag ge emelie eftersom jag bombat henne med mina känslor idag..  Men skönt ialf att de finns en gnutta hopp för mig ialf så att inte allt är mitt fel trots allt...
Dröm sött alla

*snyft*

Nu är lilla jag lite ledsen i ögat.. Virre förstår visst inte hur illa han sårat mig.. & sen fast jag är ledsen & säger alla dumma saker han gör så frågar han som ingenting om vi inte kan stryka ett sträck över dehär.. Men Virre jag sa ju till dig igår att innan vill jag ha en JÄKLA bra förklaring från din sidA.. Då säger du "ja visst jag de ville du ja" som om du hade glömt de..Asså du är verkligen inte smidig du... Du verkar ju inte bry dig ett dugg.. Om det hade varit tvärtom nuså skulle jag få ge dig enförklaring.. men så fort nåt är emot dig så låtsas du om som ingeting...

 Du är verkligen..... finner inte ens ord för de.. Är så jävla grymmt besviken för du har inte skött detta speciellt snyggt.....

Oslo nästa???

Har nu fikat med Sofia & Sarah.. Sofia pratade om Norge & Oslo en del eftersom hon varit där med Patte. Hon vill nog kanske flytta dt & jobba.. Blev himmla sugen & vi småpratade lite om att vi alla kanske skulle åka dit.. skulle vara himla kul.. Tjäna lite pengar vore ju inte allt helt fel eftersom man tjänar ganska bra där..
Vi får se vad detta utvecklas till hihi hoppas nåt positivt iALF HIHI

långhelg slut..

Då var denna helg då slut.. Måste säga att de varit en jätte bra helg.. torsdagen & fredagen var super duper.. Lördag rolig & idag ska jag fika med sofia & sarah.. & plugga också såklart usch.. & sen dansa.. Hårdträning är de som gäller idag såg jag.. Sånt gillar ja hihi..
Det har dock blivitvärre med Virre.. Jag trodde att vi höll på & bli sams.. Men igår när han hämtade mig från stallet så slutade det vädligt olyckligt... Men men vad ska man göra.. Det var inte mitt fel...

Nej nu ska jag skriva lite om schizofreni & sen bär de iväg till fräcka hihi.. saknar mina flickor massor..

Förstår inte.. besviken

DU sa till mig att ni va vänner först.. Visst ni kanske va de men jag lärde också känna denna person så jag förstår inte vad du menar när du inte tycker det är ok att vi umgås.. Det är lika mycket min vän som DIN..
Du hetsar om att denne person så fort jag ska hitta på något med personen i fråga.. Sen är det en till sak.. DU säger att personen är falsk och har gjort dig saker.. Varför då i %%&¤%&(/)( är du med denna? Aa visst du fick reda på lite saker som du inte fick säga, ok då förstår jag att du inte sagt till personen.. Men då behöver ju DU inte umgås & låtsas om att du gillar personen.. Det är väl bara & ta avstånd & sen säga att ni glidit isär..
DU ska ALLTID börja bråka med mig så fort du är arg på denne person.. Varför? Vad fan har jag med det att göra? Du blir sur för att vi också är kompisar & då jävlar ska jag få all din aggretion på mig...
DU gör mig besviken gång på gång.. snälla kan du bara inte sluta för en gångs skull...
Eller DU kanske vill att även du & jag ska säga upp bekantskapen..??
Jag HOPPAS VERLIGEN du tänker över allt... Ibland verkar du inte tänka alls men kan lova att det kan vara bra & göra det för en gångs skull.....

The Way I Are


Oh, baby, it's alright now, you ain't gotta flaunt for me
If we go there, you can still touch my love it's free
We can work without the perks just you and me
Thug it out til we get it right
Baby if you strip you can get a tip
Cause I like you just the way you are
I'm about to strip and I want it quick
Can you handle me the way you are?
I don't need the cheese or the car keys
Boy I like you just the way you are
Let me see ya strip you can get a tip
Cause I like that I like that

äntligen lite värme & sol =)

Då är de äntligen fr3edag.. är så glad för idag gick körningen bra men teorin gick lite sisodär har jobbat 2-5 & de gick superfort eftersom de va super such på stan idag.. När jag kom var det 5000 nåt i kassannär jag gick hem 3 timmar senare var det 13000 ikassan.. Undra vad det slutar på.. Snart börjar studentenveckan också.. Idag pratade jag med Martin och snmälde min klass till ottenbrännbollen hihi ska bli rätt kul faktlist.. Martin är alltid så rolig.. han är ju lite som en bror eftersom Han & min bror är super vänner sen de va yngre.. "hallå damen" säger Martin alltid hihi.. Damen jo jo man tackar hihi.. LÄtar till dennakväll också hihi.. Sen är jag ledig HELA helgen.. guud så skönt.. Snälla snälla snällaaa blir fint väder för min skull hihi..
AWW är så glad idag hihi..

orkar inte..

jag är så smart så jag bokade in en tidigt kör lektion idag när vi är lediga. glömde att jag var de.. smarthuve.. är så trött efter giår hihi.. Såg en film som va rätt kul igår, Nacho Libre.. Den va rätt störd..
Nej nu ska jag åka till Helens.. sen är de jobb idag men bara 2-5..

hjälp vad har hänt..

idag har jag varit med om nåt som jag ALDRIG trodde att jag skulle få uppleva.. Mamma åkte iväg förut & skulle dömma hästävlingar..
Sen helt plötsligt hör jag ett ljud & går & kollar vad det är.. Å vet ni vad jag såh?! Pappa stod och damsög. Vad har flygit i honom? detta har jag då aldirg varit med om förut. Ett under har skett hihi. Kan vara för att vi fått ny damsugare swibelswifer eller va den heter. Är det den som fått pappa att damsuga mån tro??
Skulle gärna vilja ha bildbevis för om jagberättar detta för nån kommer inget att tro mig hahaha..
puss

clean....

Nu har jag städat klart mitt rum & mitt lilla badrum.. så nu är de fin hihi. De va inte såkul men de luktar ialf gott nu..
Ska snart gå & sola också & sen måset jag köpa nya förbränningstabletter.. har bara en kvar. nnnoooo!
sen ska jag nog hem & laga lite mat eftersom de kurrar magen nu.. & måste även plugga teori till bilen hihi.. Tycker lite synd om mai som åkte in i en stor gatusetn igår hihi.. så det blev ett litet märkte där nere på bilen..
Pussipuss
image114  image115                                   image116

gott & blandat

namn: Nathalie
födelsedag: 3 Juni
födelseort: Norrköping , om du menar BB
uppvuxen i: Norrköping
bor: fortfarande Norrköping
ögonfärg: Blågrå
hårfärg: ljus slingat hår men några slingor som bryter av i mörkt
längd: 1.56

FAVORIT
färg: blåå
plats: landet
bok: har ingen
spel: Oh .. Tekken 4 hihi
drog: kaffe : P
fordon: golf
affär: BikBok, Carlings
CD: För tillfället Timbaland (Shock Value)
artist: Har många många mångaaa
aktivitet: springa för livet , haha

BRUKAR DU
titta på dig själv i spegeln: jaa
gnälla: mjo de måste jag erkänna att de händer
skrika: nae
sova: för ofta
klä dig i svart: inte helsvart villl ha lite fä på tillvaron hihi
gå till kyrkan: nej .
röka: nej.
ljuga: nej eller nån vit lögn om man inte orkar träffa nån/några om man inte orkar träffa några jobbiga människor
hata folk: jo
lita på folk: nope finnt några undantag men det är inte många

NÄR
läste du en bok senast: sommras
var du på konsert senast: 50 cent konserten
köpte du något senast: hm , händer typ nästan i stort sett varje dag hihi
svor du senast: för 10 min sen, slog i foten (klant)
sjöng du senast: igår
klagade du senast: igår

VEM
saknar du: hihihi *generad*
vill du slå: prata inte om henne
kramade du sist: mami
sårade dig sist: hmm måste nog varit Virre tror jag
vill du bli galet full med: Grahna , han har aldrig varit full
gjorde dig riktigt glad senast: 4an hihi
fick du sms från senast: Rally
ringde dig senast: Virre
är vackrast på jorden: jaa du ... måste vara jag ;)

HAR DU
förföljelsemani: nää
tvångstankar: kan jag inte påstå
färgat håret: ja
brutit några ben någon gång: räknas spricka?
några piercings: nja, i örona
egen dator: nej de e allas
gjort bort dig rejält: ja, för många gånger
bra självförtroende: sometimes
komplex: mm
kysst någon: oo jaa
varit/är kär: JA
rymt hemifrån: nej nej
tuttat eld på nåt: hihi de skulle jag aldrig göra

HUR
går du: fort
svarar du i telefonen: "Hej, det är nathalie" "nathalie"
mycket pengar har du: har så att jag klarar mig
ofta bäddar du sängen: varje dag
ofta städar du: plockarlite varje dag men storstädar 1 gång i månaden
många stör du dig på: det finns många

TROR DU
att du kommer bli något: Ja!
på gud: Nej
att det finns nått efter döden: hmm kanske, men jag tror inte som Ulla att man föds på nytt
på rymdvarelser: hahaha , som Alien eller ?!
att folk tycker om dig: ja det  jag någ.. hoppas ialf hihi
på ett liv efter detta: Nope


Annorlunda..

Fick en fråga idag om de va en kille som fick ha klänning på sig på balen.. hhihi va sött.. klart man inte kan säganej till de.. en del killarär ju mer åt de femenina hållet & om de nu känner för att ha klänning så är det väl självklart..

Idag har jag även köpte födelsedagspresent till mami som fyller år imorn hihi.. Är jätte nöjd med mitt val måste jag säga.. Träffade även Robbe när jag köpte presenten eftersom de va han soms todi kassanpå sister/brothers då. Kul att prata med honom lite de va ju faktiskt inte igår..

Virrekomäven til stan & höll mig sällskap.. eller aa kunde ju gått själv eftersom jag inte var allt för glad på honom.. vi blev väl ialf lite sams men jag visar fortfarande att jag är besviken. Så jag var väl inte den vanliga glada lilla Nattis som han fick gå med på stan.. But you know why...

Ska snart dansa också för sussi.. Ska ha belett & jazz träning & även teknik.. så idag är kvällen outfit legins hotpants svart träningslinne & grått linne över de.. Med andra ord tighta kläder eftersom hon vill kunna se att man spänner hela kroppen hihi.. Jag som inte gillar att ha för tight på mig.. Känner mig som världens fetaste gris.. Hon brukar säga att den som inte spänner HELA kroppen går jag & petar upp ett fingen i ändan på & vem vill ha ett finger inte jag ialf hihi..

Ska även ta & berätta en sak som jag känner attjag tjata sönder mig på här på bloggen.. ska plugga psykologi idag.. Igen.. Undra nr detta är över..

Idag på filosofin upplevde jag att de var lite småjobbigt.. Våran snuskgubbe till lärare Sylve pratade bara om "snoppar" & "slidor" som han sa i var & vart annat ord.. "I antikens grekland fanns de människor med två snppar & kvinnor med två slidor & människor med både en snopp & en slida(tvåkönad). Efter många år delades dessa.. Alltså idag när man blir kär så letar man alltså efter sin borttappade snopp eller bortappade slida" Det sylve då menade med det var att när man blir tillsammasn med sin livs kärlek har man då hittat sin bortappade snopp eller som han så fint uttryckte de sin bortappade slida.. Jag höll på att dö och undrade när han skulle sluta prata snoppar & massa annat... Jag har absolut inget emot att prata sex med vänner & så men Sylve 50 år är de jävligt äckligt att sitta & lyssna på...
Lika dant när han berättade för oss att han hade varit instängd på ett hotellrum en hel vecka i italien för att nuppa med dåvarande tjejen.. Usch vill inte höra om Sylves sexliv..
Sedan gav han även ett bögexempel idag då sa han såhär "I antikens grekland var det bara massa homosexuella.. man tyckte bara att filosofer var de bästa. Det var då män som tröck på ynglingar.. alltså det skulle vara så att Jag (sylve) var herren och satt på ynglingen johan grahn" usch tänkte jag nu får han ta & sluta innan jag måste gå & spy..
Jag fattar inte.. han måste ju vara helt galen.. tycker synd om hans fru & undrar va de e för översexuelltbarn han kan ha.. Ne nu lämnar jag sylve...

ska plugga nu innan dansen.. ska få våra wild dancers overaller idag hihi..

puss puss

mätt i magen

nu snart spricker jag för är såå mätt. Åt kyckling & potatisbitar & bearnäsås.. idag igen.. den såsen va inte igår.. eler ju iof de va de faktiskt men innan de.. mamma har chockat.. Har lite dåligt samveta för attjag var lite snäsig mot mamma i morse. Blev ju inte så glad över att jag hade fattat helt fel med körlektionen..  men jag borde inte ta ut de över henne..

Jag måste verkligen varit trött idag för när jag satt på fotvården somnade jag.. de va så skönt.

ska snart börja plugga psykologi.. har nyss skrivit klart mitt arbete i filosofi. Kan ju inte påstå att de är några jätte roliga ämnen jag sitter med nu.. Skulle hellre bara vilja mysa & ta de lugnt.. skulle vilja mysa med 4an hihihi..

Längtar så mkt till sommaren nu också.. till värmen.. jag tror de kommer bli en bra sommar.. jag hoppas ialf verkligen de..

På onsdag åker Patte & Sofia till Norge också..jag vill ju ocksåå.. Avis på er två.. ni är så fina tillsammans. Säger som Claudia sa "det måste vara Sveriges snyggaste par".. Aa faktikst. Ni passar som handen i hasken hihi. Jag hoppasjag sa det där uttrycket rätt nu..

Är lite glad för tillfället... jag vet att jag kommer få en rolig helg.. Får se vart jag får träingsverk nsta helg hihi. Sträckte mig ju eter bowlingen och har fortfarandra träningsverk i högerarmen efter det tunga bowlingklotet..

Är även glad för att DU ringde idag... De gjorde denna stressade dag väldigt bra. Att höra Dig glad är det bästa jag vet.. Nu är jag superglad..

usch vill ine gå i skolan imorn skulle bara vilja sova sova sova sova & återigen sova. Kunde inte alls sova bra inatt.. tror de kan ha berott på att jag fick sova själv.. eller så drömde jag nåt konsitgt.. Ska ialf sova tidigt idag hade jag tänkt..

Sitter även här nu & saknar Sofia & Sarah lite hihi.. skulle vilja höra Sarah sjunga shoes låten & så skulle jag vilja höra sofia säga " haha tönt" hihi..

Sen är jag tacksam att jag fick ringa & störa Granis & fråga om ena frågan på filosofin.. tack så mkt granen min hihi.. kul att få äntligen träffa tjejen din.. är så glad för din skull..

Puss till alla

image112 image113
Super trion                                                                                               Du är en klass för sig men gillar dig Granen

Irriterande...

I morse när jag vaknade kl 8 var jag vädligt lugnt & skulleäta min frukost. skulle ha kör lektion kl 9.25... trodde jag jaa.. Det visde sig att de va 8.45 jag skulle göra.. SHIT panik & stressad som ett as vart jag men jag hann ialf.. Men förlektionen gick åt helvete.. Gick inte alls bra idag.. de kanske va pga att ja stressade & fär att jag varit irriterad..

Åkte sen ialf till skolan & hade filosofiprov.. usch va tråkigt de va men ganska bra gick de väl...

Sen skulle vi ha natur prov men nisse var tydligen sjuk de va ju ialf skönt att slippa de provet då..

Sen är jag så himma irriterad på Virre.. Du säger att du ska sluta dryga dig & vara snäll mot mig.. så säger du alltid men du gör gång på gång om samma misstag & då blir de som de blir nu... Detta känns ju hopplöst så vi får se vad som händer...

Det ända sköna jag ser feam meot idag är fotvården sen ska jag göra klart filosofiinlämningen som vi har till imorn & psykologiinlämningen som är till på ons.. jag orkar inte mer snart...

filosofi suger stjärt...

va tvungen att ta ett break nu från filosofin gud va tråkigt de e.. man blir ju nästan psyk när man läser om Barkely. "om man har en katt & ser den så vet man att den existerar, men när man sen lännar huset & då inte ser katten mer så slutar den existera" haha helt sne..

Fick även ett jätte gulligt sms ikväll som gjorde mig jätte glad...de stod såhär "något sötare än dig kan man inte tänka på "ooj hihi blev lite generad.. Har blivit genar ganska många gånger denna helg.. men jag är ju lite känd för att bli röd... hihi ganska roligt att mine skrev om den tjejen som lätt blev generad i klassen i klassdikten som ska vara med i gb katalogen.. Tycker att dikten som sarah & sofia skev om mig va jätte gullig.. blev så glad..

Idag så gick jag inte upp förän kl 3 de va såå skönt & mysigt hihi.. de va länge sen jag vilade ut så länge.. Rätt normalt att äta frukost halv 4..

Blev rätt irriterad i lördags också på jobbet.. de va en farsa som nöp mig på rumpan.. sicken jävel.. en sån vill man ju bara nita men eftersom man alltid ska vara trevlig och inte vill bli av med några kunder så fick man stådär & le & se dum ut.. JÄVEL!!

Funderar även starkt på att lägga ner lunar känns lite som att man kommit över de där..

nej nu sk jag plugga inegn BLÄÄÄÄÄ

pusss

image111
 Nu jävlar ska jag bli brun till studenten

Vilket skämt...

Eurovision! Vad ska man säga om det?? Vilket skämt.. Lebben vann, och muppen kom tvåa.. Den ena låten var skummare än den andra .. Sjukt ful va ialf den som kom tvåa hahah.. jag säger då de..

Hekgen har ialf varit super kulig..

Är dock arg på virre.. Gillar inte alls dig för tillfället.. Du vet att du har gjort mig upprörd fattar inte då varför du ska skriva "hej gumman vad gör du det är så långtråkigt utan dig bla bla bla bla"...
Sluta skriv.. Jag hör väl av mig när jag lugnat ner mig.. för att för tillfället så är jag inte alls för sugen för att umgås med dig.

Nu ska jag ringa Sarah snart & börja plugga filisofi.. först ska jag duscha eller kanske ta ett bubbelbad har lite ont i ryggen & är ganska seg i kroppen hihihi..

Imorn är de filosofi prov då blääääääääääääääääääääääääää hatar de & gillar inte snusk Sylve heller för den dela.. Som du är så är inte cpt på lektionen.. Hahhaa tycker alltid det är lika roligt när Sarah ska härma denna cp person..

Pusss

dåålig dag som blev en jätte bra dag..

Igår så gick ju jag då i skolan som vanligt.. Hade bara en lektion så jag slutade efter första lektionen.. så skönt var det.. Gick sedan lte på stan & köpte mig ett par skor på din sko.. jätte fina.. eller de e ju inget spec men sköna & ganska grymma..
Hur som helst när jag var påväg hem från stan ringer virre & säga att han MÅSTE komma hem till mig..
När han är hemma hos mig början han herja som faaan.. han ska alltid ta saker såfel.. Han t aaldet värsta om saker.. Blev ialf ganska besviken på honom eftersom han sa en del som han inte borde ha sagt.. Det kommer han få äta upp lääääänge & få höra lääänge..
Glöm att jag ska vara med dig i hekgen ialf..
Detta förstörde ialf dann e aning & jag var väl inte jätte glad när jag gick till jobbet.. + att jag skulle jobba till kl 19.. *suck..*

Efter jobbet så gick jag ialf hem.. & jag vet inte vad som hade hänt för när jag kom hem hade mamma lagat antrikot & pomme med bearnäsås.. VAAAA GOOOOTT.. Mamma brukar bara äta nyttig.. & frågar man henne om pomme säger hon "naaeee nathalie".. Men hon hade tydligen blivit supr sugen hihi.. nammmm nammmm..

Efter jag hade ätit gick jag till hugo & drack några corona & en cider & bowlade.. GUUD va kul de va.. Detta gjorde mig super glad.. blev en jätte bra avslutnign på min fredag... Ölen corona är verklogten supergod...........

nee nu ska jag börja ladda inför eurovision hahaha

miss svettlana = Niwee

FYYYYY FAN vad svetti jag vart på dansen idag.. SWEEETTTiiiii hohoho phuu.. Men fu fan vilken grym dans vi gör.. Idag lämnade vi roll låten & började med en ny. De vart: Busta Rhymes feat Missy Elliott - How we do it over here .. Klockren låt om ni frågar mig! & dansen ska vi inte en prata om.. Hottieeeee.. Föresten till alla som vill veta.. Vi ska dansa våran dans den 26 maj när Bikbok anårdnar vollybollturnering i folkparken tillsammans med otten.. Det börjar kl 12.00 så kom dit.. sen forsätter festen kl 22.00 & sen vidare till leche efter de... BEEE THERE....

Det är så skönt också att Q inte är granne med mig längre.. Hatar Q. Vilka gymnasie elever drar dit?? Jag vet att jag gick dit när jag gick i 9an & jag tyckte de va S*Ä*M*S*T! De e ju världens nötter som brukar hänga där hahaha.. neeaa tack gode gud för att du tog bort Q så långt ifrån mig som möjligt...

Nee nu ska jag mitt lilla swettiiee gå & duscha....

PS: Eurovision på lördag....

måste säga en sak till köpte en as rolig grej på BikBok idag.. Typ som en rödrutig dräkt.. Typ tubtopp + schorts som sitter ihop.. aas cool.. ska glida me dden i sommar lite hahahah..

Pussilipusssiiii...

kom på en sak till det finns en reklam som går såhär: Inget smakar godare än pussy hahahahahahahahahahahahahahaha de e ju kattmat men ialf tänkte bara om ni ville veta hahahahahahahahahahahaha fan va trött jag e för nu börjar jag bli töntig haha..

Puss till pussy hahah *tönt skärp dig* (som sofia skulle säga)

Me Don´t Like

Just nu är lilla Nathalie JÄVLIGT  arg & irriterad.... är så JÄVLA trött på att du tror att ddu är den som gör allt & att du är bäst.. FUCK OFF du är inte till nytta.. Snackar skit gör du och ljuger... är så trött på dig.. jag HATAR skitsnack.. sen när det väl kommer till kritan ska de va sånt jävla gulligull.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWW skulle bara vilja knuggla ihop dig & släng dig i en papperskorg.. Du är inte NÅT för mig längre... Me Don´t Like You Anymore...............


                                                                                            FÖRSVINN DIN ODÅGA

Onsdag

Dagens citat:
Har 4 barn! Vilken slyna här inne vill föda mitt 5e?

Har nu varit och övningskört lite. Åkte med mamma & pappa till citygss. KATASTROF! Vilken kaos de va.. Fick höra av pappa att de va Wisth som var projektledare för citygross.. Micke idag får du bara + av 5 möjligt. Vi orkade inte vara kvar så jag åkte til maxi istället. Får ge det en chans en annan dag då det lugnat ner sig..
Igår övsningskörde jag också & var vädligt nära att vara med om en krock. Dock var det inte mitt fel.. Helt otroligt vad en del människor kör dåligt, och då ska man veta att det är erfarna bilkörare.. Kom ialf i en rondell där de va riktigt svårt att ta sig in.. Till slut ser jag sen som ligger i filen om man ska rakt fram &inte har har blinkat att han ska åt nåt annat håll heller.. ÄNTLIGEN! jag började då köra då detta sne huvud helt plötsligt kommer från ingen stans.. JÄVLA hooooo)(%/%¤&#()=)(& sa jag.. Mamma blev väl inte så impad av de hihi.. Hur som helst gick de ju bra men jag hade ju redan kommit ut enit i rondellen så de va bilar som nästan körde in i mig.. FAN för den som körde den volvon. Om farbror blå hade varit där hade du rykt din kossa.. Nej nu vart de lite för heta känslor här..

Tänkte nu berätta en rolig sak.. eller rolig & rolig en otrak ialf som jag fick höra igår...
Har ni någonsin hört talas om någon som gått ner 13 kg på 3 dagar?
Detta är helt omöjligt. INGEN kan gå ner 4.33kg om dagen... De som har anorexia går högst ner 2 kg om dagen & det är mycket.. Men 4.33! Man behöver väl ändå inte gå till överdrift... & sen efter man gått ner 13kg på 3 dagar så går man upp dessa kg igen snabbt... öööööö inte ens en 4 åring skulle gå på de där.. Ne ne inga tecken på detta har jag heller sett så snälla snälla sluta.. En sak om man går ner 3 kg på 3 dagar men 13kg haha. Om man ska hitta på en sån sak kan man väl ialf hitta på något som skulle kunna vara trovärdigt..
                                                                               image110
                             Omöjligt att hon skulle gått ner 13kg på 3 dagar... Det är inte ens teoretiskt möjligt...

Allt & inget

Look at this face 
I know the years are showin?
Look at this life
I still don?t know where it?s goin?
I don?t know much But I know I love you
And that may be all I need to know
Look at these eyes
They never see what matters
Look at these dreams
So beat and so battered..
So many questions
Still left unanswered
So much I?ve never broken through
And when I feel you near me
Sometimes I see so clearly
The only truth I?ll ever know
Is me and you...
Look at this man
So blessed with inspiration
Look at this soul
Still searching for salvation
I don?t know much
But I know I love you
And that may be all I need to know
I don?t know much
But I know I love you
That may be all there is
To know





 
Håller nu på att plugga samhäll.. Drogarbete.. 
Visst det är väldigt intressant men också väldigt jobbigt...

Hade en kompis som jag var vän med när jag var liten,
det vill säga 7-9 år som dog för några år sen i överdos..

Helt sjukt egentligen... Skrämmande! Jag HATAR droger.. Blundar för allt sånt...
Men vet att det är fel & blunda..
Man kan ju inte blunda för verkligheten.
Speciellt kan man inte blunda för något man vill göra någonting åt...
Ne ska göra klart detta förbaskade arbete NU orkaa inte ha det hängandes på mig längre...

Undrar en annan sak nu också..

Hur säger man till en människa om man tycker att denne utnyttjar en person?
Jag tror att jag skulle möta ett argt beteende
om jag sa de till denna person. Jag tycker du utnyttjar en person som gillar dig.
Men person som är väldigt snäll men som jag
tycker du borde låta gå vidare utan dig..
Visst denna person kanske inte känner sig utnyttjad för att denne inte
insett de ännu. man jag kan säga de att jag vet att du gör de..
Grejen med dig är att du ser inte dina fel..
Du tror att allt du gör är rätt men så är det inte.. 
Om jag var i din situation skulle jag göra ALLT du gjort annorlunda..
Du är ett plåster & en utnyttjare!
& Jag förstår inte varför en del saker har blivit så speciella NU helt plötsligt..
Förr brydde du dig inte alls om sånt... KONSTIGT haaaa!
Det har nog blivit lite för mkt av de goda på senaste tiden..
Du blir arg för saker men jag kan faktiskt förstå de som är mot dig..



ja ibland är du allt bra rolig.. svår att förstå sig på men men..
jag har känt dig ett tag nu men ändå vill jag inte säga
detta till dig för du kommer inte förstå bara bli arg..
kanske lika bra att låte det va så får det bli som det blir??
Som sagt I don´t know much but I know I love u.....

.....

image109
I DON´T KNOW MUCH, BUT I KNOW THAT I LOVE YOU!!!

Andys ramsa han sjöng om mig idag...

Nattis pattis heter jag & jag är så go & glá
Vill ni ha en liten tjej..
så tar ni väl mig...


De får avsluta denna dag.. Puss & godnatt alla people
Hoppas jag kommer drömma lika mysigt inatt igen hohooooooo....

....

Nu har jag ätit kyckling gratäng & sallasd.. är ganska segför tillfället efter att jag joggat ett varv runt strömmen.. men rätt mysigt va de ändå.. Fint väder, volymen på högsta nivån i Mp3n, bra musik & andra joggande människor som var Stötteäven på en blonda killen (andreas tror jag han heter) från JC som också va ute & joggade.. Han sa då "WOW är du också ute & joggar haha" JÄÄÄTTEE roligt.....not.. Hahaha jag sa de då att de va på tiden att han va ute & sprang för jag tyckte att bilringen började komma fram. Han fattade dock att jag skämtade för han är ju ganska vältränad. Roligt ialf att söta på ensom jobbar på stan.. Tycker att de ska bli lite tråkigt att Rikard vakten på stan ska sluta.. Han är ju så rolig.. Vem ska komma in & skämta nu? Men de går nog ialf.. Imorn tänkte jag gå ut & gå inna  frukosten & sen är de skola & sen pass med Sofia.. Nu ska jag ta mig i kragen.. Har legat &atatmig nnua.. Fyy skäms.. Vill ju inte gå upp nu när jag fått en aceptabel vilkt det vill säga 46.5-47kg...
Nu ska jag plugga lite.. BLÄÄÄÄÄ!

waallaaa

Kom hem för ett tag sen från skolan & åt min mat det vill säga en  naturdiet och en piggelin aaaaap gott.. Märkte även att andy pandy va hemma hihi.. Älskar dig så mkt min bror.. finns nog ingen som är så rolig & framför allt så sjuk som du kan va.. Vet inte va du höll på med. Tog ialf massa kort när jag åt min glass & sa att jag såh ut som en mupp hahaha... Du själv då räääävvvaaaa du ser muppig ut jämt.
Har också hunnit med att övningsköra med mami & tagit kort till GB katalógen idag.. ska snart till helens & plugga teoriinnan körlektionen kl halv 3.. sen ska jag köra till sörping med mamma.. skönt att köra saaben dit eftersom de e atomat hihi..

image106image107
Ooj så kul man man ha då tönt andy hahahahaha..

                                       image108
                                           Pandy din inbillare hihihi...

Blir så trött

Läste precis på aftonbladet.se hur man gör för att se ut som Paris Hilton eller Kate Moss.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, tycker att det är så fruktansvärt hemskt.
Hur ska man göra för att för en gångs skulle duga som man är? När ska man sluta sträva efter ett perfekt liv som inte ens existerar?
Varför inte bara bita i det sura äpplet och inse att man faktiskt inte kan vara någon annan än sig själv?
Självklart vill väl alla se bra ut och självklart kanske man vill ha den där skitsnygga tröjan som "hon" har.
Men måste det innebära att man ska helt desperat försöka att kopiera personen i fråga?

Är verkligen deras liv det perfekta? Den där kända brudens liv är precis likadant som ditt och mitt.
Jag kan med all säkerhet säga att allt inte är frid och fröjd varje morgon när hon/han vaknar bara för att det sitter x antal miljoner på kontot och för att dom har ett eget hus för sina kläder. Kläder som dom inte ens betalat för utan som dom fått för att göra reklam.
Jag vet att det känns så jävla skönt att jobba en månad få sin lön och sen köpa det man verkligen vill ha.
För då har man förtjänat det och man har slitit för det. Då kan man med självkänsla bära upp plagget eller grejen man köpt. För visst är det så mycket skönare att veta att man köpt det för sina egna pengar som man jobbat för.
Sen skulle man inte gråta om man av någon anledning skulle få denna pryl gratis.
Men då har man antagligen gjort något ändå för att förtjäna den.
Att gå in i en butik och personalen kastar saker på en för att man ska göra reklam för dom, borde inte det kännas som att man bara är en skyltdocka då? Det finns faktiskt en människa, hör och häpna, bakom den där snygga kashmir tröjan. En tjej med mens (om hon inte svält bort den), finnar, jobbiga föräldrar, bästa vänner, kärleksproblem och allt annat skit som en annan har.
Och hur jobbigt borde det inte vara att ständigt bli dokumenterad och ständigt ifrågasatt för dom saker man gör.
Ja, jag drack lite för mycket igår, men so what?
Se sig själv,sina barn,föräldrar på tv´n varje dag. Det skrivs i tidningar om den enorma finnen i pannan, eller hur illa klädd man var när man var och köpte cigg.
Hur man hånglar i ett hörn på en krog med ett ragg. Måste folk verkligen bry sig om det?
För jag bryr mig inte ett skit om någon av mina kompisar gör det. Bryr man sig då om någon A-kändis gör det? No sir.
Det är bara dom vanliga dödliga som har ett jävligt passivt liv så dom måste lägga sig i andras.
Det som skiljer dessa människor från oss vanliga dödliga är ju pengarna.
Sen finns det ju absolut dom som jobbat ihop sine pengar, men tillslut så är det ju så att även fast man jobbar så får man skiten gratis ändå.
Så den stora frågan är, vill man verkligen vara som dom?

Jag har svårt att tro det. Jag vet i alla fall att jag inte skulle vilja vara dom.


Fina minnen förföljer en alltid..

Kommer du ihåg första gången vi träffades? Jag gjorde nog bort mig lite tror jag.. Eller egentligen inte, jag tyckte bara att de va pinsammt.
Men egentligen om man tänker efter så var ju faktikst inte det någonting med tanke på vad jag sa till dig dendär gången. Dummare fråga får man nog leta efter. Idag skrattar jag åt de fortfarande och jag vet att du också gör det eftersom du brukar ta upp det ibalnd när vi ses..
Igår var jag verkligen så glad.. Lite jobbigt att prata om en del minnen bara men de va ialf skönt att få prata om dem ialf..

Igår fick jag ialf bekräftat vad det var med dig som va så speciellt.. Ditt leende! Det var så fint och jag blev så glad men samtidigt lite generad när du tittade länge & log. Konstigt att jag blev de för vi har ju ialf kännt varandra länge nu. Jag vet även att du är en sån himmla snäll människa. Men även du har sidor som gör en chockad. Det har vi alla för visso. Även jag har ju visat sidor ibalnd som även JAG i fråga sätter. Men de va ialf skönt att säga till dig varför jag betett mig som jag gjort. då fick jag ialf det ur mig & jag kände mig 10kg lättare. Egentligen var allt jag sa till dig igår skönt.. Trodde aldirg jag skulle våga öppna mig så mkt för det har jag aldrig gjort till nån förut.

Jag är ialf glad för gårdagen och den slutade bra också så idag är jag super glad.. Börjar dock bli lite förskyld, och det kan ha med att göra att jag satt & frös igår lite efter halvarsglassen*mumsii*..

Nu skjag snart åka & äta grillad kycklingfilé.. har bara ätit gott idag.. Åt ju vindruvos & jordgubbar ed Sarah i vasaparken förut.. Men egentligen bord ejag inte äta så mkt mer idag för jag börjar känna mig lite tjock.. borde egentligen ut & motionera.. hr blivit lite slapp i veckan.. Men imorn då jäklar ska jag ut & springa hade jag tänkt..
Pusss



THE END

This Is Why Im Hot..

I'm hot cause i'm fly
you ain't cause you not
This is why Im Hot


Har nu ätit min dagliga frukost, det vill säga två knäckisar te & ett glad förbränningsbrus. Känner mig ganska pigg & glad idag. Fint väder ser det ut och bli också... Har tänkt på Sarah en del på morgonen också. Förstår att hon är massa arg just nu.. Men jag gillar dig ialf mitt lilla guldkorn hihi.. Har även tänk på hennes  låt hon brukar sjunga på ibalnd "I Like My Shoes, I Like My Shoes.. Oh My God Shoes" hihi du är så sööt gumman...

Har ialf lugnat ner mig endel efer gårdagen. Kändes som om jag var nån slags papperskorg som var full men som ändå slängdes mer skit i... Helt otroliga saker som slängdes i den där papperskorgen ialf haha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta... Eller i sånt fall skrattar jag väl så mkt åt det så jag får tårar..

Kul att Hanna har kommit hem från Thailand efter 2 månader.. Riktigt fräsch såg hon ut.. Skulle också vilja åka iväg nu.. Men jag får vänta 10 månader till på min långresa hahaha. 2veckor på Kosa Mui & 1 vecka i Puket..

Ska måla mina naglar nu hihii..


mitt huvud dunkar...

aaawww vilken jobbig dag.. äckel biljett försäljning till balen.. fattar inte att de e folk som kommer & säger jag vill betala på måndag.. EEEHHHdå kan inte du komma.. TOOOO LATEEEEEE!! Vi har gått ut med massa info & sagt extra att idag är det VERKLIGEN sista dagen men ändå är det en del nötter som inte fattar...
Va e de ni inte fattar egentligen??

Sen har jag stått ut med massa jobbigt som jag spyr på... Idag var det droppen kan jag lova... Tog ut min aggretion lite på körningen idag hihi.. Är kingen på att köra kan jag lova hihi.. Vill ta de där körkortet nu så jag kan fixa en bil..

Är ialf glad över att jag fått min studentklänning den är ganska fin tycker jag hihi..

Idag ville ja gå ut också men de blir visst inget med det heller antar jag.. eller får se jag ringer nån som jag kan gå ut & skaka rumpan med.. granis kanske.. men nu har ju han fått flickvän så man vet ju inte hur mkt man kan skämta med honom längre för vill inte att missförstånd ska ske.. Är så glad för min lilla granis skull thihih..
Varför kan inte alla få vara glada som du??

Suck är lite smått irriterad här känner jag.. puusssss


       image102  image103  image104
                                           image105
Min fina studentkläning. Och de andra bilderna vet jag inte vad jag ska säga om de representerar ialf hur jag känner mig just nu. Riktigt trött på allt vill säga hihi.. Puuuuuuusss

kan någon förklara för mig...

Förstår mig inte på en viss person har  nog aldrig varit med om någon som ljuger så mkt...
Det är lögner hit & dit & dumma förklaringar som man bara tycker är onödiga. Herregud kan DU bara sluta. Jag undrar om du verkligen är så dum på riktigt så du tror jag går på dina lögner &ska tycka synd om dig.. Nej du vet du vad... Varför ska jag tycka synd om dig för det gör du ju så mkt själv så det räcker 10000 gånger om... & en sak till jag hoppas inte du kommer sista dagen & säger "aa men jag hade fixat vet inte varför dom inte är här" för då kommer du sätta dig själv &mig i en situation som kommer bli för jävla pinsam...
Förstår mig inte alls på dig längre....
Kan jag bara få svar på hur en människa kan bli så... Psykopat! Det stämmer nog rätt bra in på dig..
& hur kan du säga att jag är svinig? för det är ju fatikst bara förnamnet på vad du är....

Du kommer alltid vara bulli

                                                                image101

hatar 1maj

Jag vet inte vad jag ska säga om denna helg.. Leche va ganska kul ändå.. Igår vart de inte riktigt som jag hade tänkt.. Men de va trevligpå Hogo ialf.. Andy va apfull som vanligt.. Sällan min brorska bli de.. & Även Danne var ganska rak han med..
& så kom då denna dag.... 1Maj...
Varför varför varfööör skulle jag råka ut föt nån slags känslostorm idag?
4-5gånger var jag nära på att stor böla på jobbet.. Hallå NATHALIE du jobbar för fan... SKÄRP DIG! Men nej då de skulle fortsätta.. Jag kan inte rå för de men detta var bara pga en viss person... Jag vill vara så stark & visa mig kall men ändå ska dulyckas tränga dig in i min själv & hjärta & bara förstöra allt jag byggt upp i mitt huvud.. Har saknat sönder mig efter dig idag.. Jag ville hela tiden att du skulle gå förbi mitt jobb.. Jag ville så gärna bara höra din röst idag... Herregud! Varför ville jag de... Jag orkar inte mer... Jag trodde allt va bra nu men djupt djupt inne i mig är det nåt som inte stämmer & jag vet inte vad AAAAAWWWW...
Är fortfarande gråtfärdigt.. Vill ringa till dig nu & bara tjuta massor & säga att jag inte orkar mer kan inte bara du vara som vilken vanligt människa som helst vill jag säga...
Va e de för fel på mig??? Jag har aldrig upplev detta såhär stark förut tiden efter allt... Jag trodde verligen att jag var tillräckligt stark nu.. Men aj aj aaaaj vad fel jag hade.. Jag måste skärpa mig nu.. Känner mig minst i hela hela världen.. Kan inte nån komma hit & bara ge mig en kram...*snyft*

*suck* va jobbig jag är......

                                                              image99 image100
hade kul hos sofia.. men är ett nervvrak......

RSS 2.0