fas B

Nu har jag & nedim äntligen klarat fas ha teorin hahahaha.. Han gick verkligen upp sig idag måste jag säga.. sist fick han 48 rätt av 70 & idag fick han 64.. Även jag fick 64.. skönt de hahahaha..
Har även bokat teoriprov nu så de e skönt..
Nu ska jag duscha pusss

Kommentarer
Postat av: Elin

Tack så mycket:D haha ahh ;D jasså! ja det ska jag komma ihåg :)

2007-05-28 @ 19:27:07
Postat av: Emelie

okej.. men va knäppt.. men kan inte du viktor sofia o patte gå ut då.. alltså inte adde eller nån mer.. eller testa o bara gå ut ni två då?
haha okej.. men det var väl kul iaf? :P hehe jo balen är ja nerfös för.. vet inte ur jag ska ha mitt hår än haha. Men hur är det? är det att man åker in i en parkering typ eller? för det är väl inte så att en bil i taget stannar framför entrén? jo jag hade riktigt nice helg måste jag säga :)

2007-05-28 @ 20:16:03
URL: http://emelielj.blogg.se
Postat av: Elin

ojj glömde svara på det jag skulle:P jag solar på vilbergens gym:)vi tänkte dra till världens bar ikväll istället för trädgårn eftersom vädret inte är så jätte bra, kom dit om ni vill:D kanske ses ikväll då pussis

2007-05-29 @ 12:53:43
Postat av: Emelie

jo det är sant. men testa nån gång..
jag vet.. håruppsättningen är ja med nervös över.. tänk om det inte blir bra!! men det hoppas jag verkligen att det blir. hade du kul i sthlm då? köpte du nått fint? hehe okej.. nej tack jag pratar gärn inte med henne tycker hon verkar lite jobbig :P hehe men mötte ju sanna på bussen så ja pratade lite med henne. mösspåtagning idag.. fan va skönt det känns! nu är det festa som gäller!! haha

2007-05-30 @ 14:50:02
URL: http://emelielj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0