glömde en sak

är så himla aaaavis på min bror Danne att han är på Zakynthos i Grekland nu.. Han åkte i tisdags & fick bara betala 1200kr för en vecka.. jag vill ocksååååååå..
Nån som vill ta sista minuten me mig?????

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag hoppas på Jönköping eller Kalmar. Så det blir o flytta. Ja är faktiskt lite nervös.. hur ska ja klara mig?? haha. Jag jobbar på NT. Segt som fan.. hatar stället! haha o de man jobbar med är så torra utom nåra förstås hihi.. Du jobbar på wow i sommar eller? Det det är bra med mig. Inget kan stoppa min lycket med studenten o körkortet o allt! haha. Men vad hände? Varför fick du åka till akuten? Vi har inte direkt planerat nått än. Det va snack om att åka ut till en kompis land men får se. du då? sköt om dig

2007-06-14 @ 15:42:19
URL: http://emelielj.blogg.se
Postat av: Emelie

dom är skit torra! haha o så har en del välrdens ösgöta som jag hatar blää.. Jo men vi kommer ju fortsätta va tsm men det är klart att det blir jobbigt. Men det går ju om man vill :) Okej går det bra med kortet.. känns som du tar lektioner hela tiden ju hihi. Det är ju sktibra. Oj.. snälla gå inte ut o gå ja vet hur det kan bli. En kompis gjorde det när han o han tjej började bråka o så somna han ute och nästan förfrös och fick liggar på sjukhus fler veckor för o ta igen sig. Ja va den sista han snackade med innan han somna så ja blev ju skti orolig när ja inte fick tag på honom på flera dar.... Men skönt att du mår bra nu iaf :) Jaha hehe va snällt kanske hör av mig om plan A inte blir nått haha. Skönt att det är bättre mellan er nu :) sköt om dig nu o stanna hemma om kvällarna! hihi.
ps. bara kul o snacka med dig ju!

2007-06-14 @ 23:47:40
URL: http://emelielj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0