wallaaaa

Nu ska jag bara äta & sen blir de hockey hihi kulit ska de bli....
Är super duper hungrig.. Måste även hinna dammsuga mitt rum har u lovat mami de.. tråkigt men måste göras...

  

Kommentarer
Postat av: Liiisssaaa

VAD FIN DU ÄR I HÅRET :)))

jag tänkte bara säga att min blogg är trasig, vet inte varför men jag fick nått skit på msn av sanna så varken blogg eller msn funkar längre, haha! så du vet ifall du skriver eller nått.. :P

sen tänkte jag bara säga att jag är lite sugen på att gå på fredag ändå, får dock inte med mig några tjejkompisar men ska tjata lite till.. sen undrar jag om man behöver biljetter o så oxå?

och så en sak till..
Emelie (på Linus jobb) har ringt till mig två dagar i rad nu och förklarat sig för mig och meningen var inte att göra dig ledsen sa hon.. hon är verkligen inte ute efter att förstöra mellan er, hon menade att Linus och hon bara drev med varandra, eller ja hon driver väll mest med han som jag förstod det.. hon ville att jag skulle berätta för dig att hon var ledsen över det som hänt och att det blev missförstånd av allt..
och nu har jag sagt det till dig så nu vet du om det iaf :P

om du inte skriver på bloggen, skicka gärna sms o berätta om biljetterna o de till fredag om de behövs o så, vore snällt :)
0706448542 :)

PUSSS PÅ DIG !

2007-11-21 @ 20:30:37
URL: http://ziingoalla.blogg.se
Postat av: Picce

Du passa riktigt bra i brunt.. :)

2007-11-22 @ 09:02:22
URL: http://picce.blogg.se
Postat av: Emelie

hej gumman. fasen va fin du blev som brunett!
Yes det ska bli riktigt kul i Malmö. Längtar verkligen. o ja åker ju redan idag så ja är där lite längre hihi. Hoppas ni får det kul imorn! Lite tråkigt att man misar det. Det lät ju jättekul hihi.
Jo detär bra med mig. Mycket i skolan haha. Som vanligt, ja bara klagar men men. Hur är det med dig då? När börjar du på nya jobbet?
Sköt om dig
puss

2007-11-22 @ 09:05:35
URL: http://emelielj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0