Mummsiii

Har nyss kommit hem från Athena.. Sjjukt god mat var de..
Förätt vitlöksbröd & tzatsiki & varmrätt sovelaki hihi..
Ne nu väntar virre här ska dra  bada.. pussilipussss

Kommentarer
Postat av: Sariii

Jag äälskar verkligen Athena, det är min favorit restaurang, din lyckost...
Jag tänkte precis boka biobiljetterna förresten, men det gick inte... Du kanske kan göra det imorgon... Du får bestämma hur vi ska sitta för det spelar inte så stor roll för mig... Men jag vill helst inte sitta längst ned, eller allra högst upp för där finns det inget surround eller vad det heter ;)...
Taaaack för komplimangen på min blogg :D det gjorde mig super glad :D:D:.... Du vet då alltid vad du ska skriva som gör mig rörd :D...
Jag slutar ju kl 4 imorrn och jag ska skynda mig hem så fort jag kan... Jag ringer dig imorgon så att vi kan bestämma när vi ska ses o.s.v. HIHI kul att du har en ny mobil förresten! HAhah Nu både du och jag två mobiler :D...
Vi får skaffa tre snart :P:P heheh nee vars
Sov gott min stjärna... pusssis

2007-07-12 @ 00:52:50
Postat av: Sanna

tack gumman för ditt inlägg på min blogg, du får mig alltid att må bättre min prinsessa :)

2007-07-12 @ 01:38:03
Postat av: Emelie

hehe okej vad bra. Haha bra att du itne hade tänkt o bli med barn än. För ja tycker inte direkt det låter som en bra ide haha.
Jaha okej. Jo men som du sa så varar ju ärlighet längt.. men ja tror killar har lite svårt med det hahah! Ja hatar när folk ljuger det är fan det värsta som finns. Ja säger hellre till nån att ja tycker han/hon är dum i huvudet eller på nått sätt försöker visa haha än o va falsk eller ljuga.
Jo men det bli ju kul för honom o träffa annat folk säkert. precis så det är bara för dom o starta från noll hehe.
Jo men det är kalrt vi kommer klara det. Hhaha ja förstår att han blir orolig över att du flyttar. Det är ju så pass långt och det blir ju svårt o ses. Men flyttar du hem igen vid jul eller? Vet du vad du vill göra sen?
Haha det blev ingen middag på trädgården. Vi hann inte för Marco va så jääääävla seg! hahah o dom hade ju bokat bio så vi hade ju en tid o passa.
Jaha så du går med två telefoner haha gulligt.. men då vet ja ju att ja ska använda nya hehe.
Va nu o bada sen.. det började ju regna. Hehe jo låten är bra brukar också höra den på east fm.
Klart vi ska ha parmiddag.. säg bara till vilken dag som passar ;) hehe nee vet o skitvädret gör det inte bättre haha. ha det bra..

2007-07-12 @ 10:55:36
URL: http://emelielj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0